שאלה על פרופיל.

שאלה על פרופיל.

אנמיה מורידה פרופיל או שזה סעיף? ואיך אפשר לדעת מה מוריד פרופיל ומה נחשב רק סעיף?

Fishil

New member
לא יודע

אני מכיר כמה אנשים שיש להם אנמיה, ולא ראיתי שזה משפיע עליהם בצורה מיוחדת. הם פשוט צריכים לקחת כדורים שמכילים בתוכם הרבה ברזל. ככה שאני לא יודע כמה זה ישפיע. בקשר לפרופיל ולסעיף: אתה פשוט בודק אחרי שעשית צו ראשון. אני לא חושב שיש מדע מדויק בקשר למה מוריד פרופיל ומה לא...

liorp1000

New member
לשאלה השנייה, אי אפשר ממש לדעת..

ספר הפרופילים שעל פיו נקבעים הסעיפים הינו חסוי. את פירוט סעיפי הליקוי מהם מורכב הפרופיל שלך, ניתן לקבל מלשכת הגיוס האיזורית שלך. שלחי בקשה מתאימה בפקס וישלח לביתך מכתב ובו הפירוט.

chen010189

New member
אבל

הרבה דברים לא נשמעים לי הגיוניים בכל הדרך הזו שבהם אדם מקבל פרופיל. לאבא שלי יש רק אסטמה והיה לו פרופיל 45 לי יש אסטמה יותר קשה ממנו וגם בעיית קואורדינציה (שמצאו לי בבדיקת רפואית שנערכה בלשכ"ג עצמה) שמשפיעה לי על הרבה דברים כמו ריצה, קפיצה, וכו'... וזה יכול מאוד להשפיע במהלך גיוס כי המוטוריקה משפיעה לי לרעה גם על הכושר. יכול להיות שלא מחשיבים את זה כסעיף ליקוי? (לא שאני מתלוננת, להפך, אבל אני סתם שואלת כי זה נראה לי מוזר)

mass

New member
בצבא של יהודה המכבי

לכל מי שהיה נזלת, פרופיל 82 אוטומטית, במידה והיה מתעטש מדי פעם, 72, ואם היה גם משתעל 45. דברים משתנים, אני מאמין שאבא שלך השתחרר לפני יותר מ20 שנה, יש כיום תרופות טובות יותר שמאפשרות נפח פעילות רב יותר. לכי תדעי, אולי היו לו עוד בעיות? תבקשי פשוט פירוט סעיפי ליקוי, ואז תוכלי לדעת על מה ירד לך הפרופיל במקום להכנס לספקולציות. במידה ואת חושבת שיש לך בעיה המצריכה הורדת פרופיל, פשוט תפני במכתב, זה באמת לוקח 2 שניות לבדוק את הנושא.

chen010189

New member
לא אמרתי שאני רוצה הורדת פרופיל

סה"כ שאלתי... כתבתי שההפך, שאני לא רוצה שיורידו לי פרופיל ושאני שמחה שלא הורידו לי פרופיל אחרי הבעיה שמצאו לי בצו השני. מותר לשאול שאלות סתם מתוך סקרנות, לא?

mass

New member
מותר לחשוב גם לפני ששואלים שאלות.

לשאול שאלות זה מאוד טוב, אבל כדאי לפעמים לחסוך בשאלות ולנסות להבין לבד.

למעלה