שאלה על פרויקטים

mmeny

New member
שאלה על פרויקטים

יש למישהו רעין איך אפשר לצבור ניסיון, הייתי מעוניין לעשות איזה פרויקט בחברת הייטק,כדי להוסיף לעצמי ידע וניסיון,רצוי מאוד בתחום ה OBJECT ORIENTED ואפשרי גם בבדיקות תוכנה. אני מוכן לעשות את זה בתשלום סימלי או בחינם,אם אני יראה שזה מקדם אותי מקצועית,לכיוון מציאת עבודה וצבירת ניסיון יש למישהו רעיון איך למצוא פרויקט?

pagis

New member
חברה לא תעסיק אותך

בלי ניסיון קשה להשיג עבודה (אלא אם אתה עם תואר בתחום מאוניברסיטה או מכללה נחשבתי ובציונים טובים + המלצות ממרצים) בכל מקרה אף חברה לא תיקח אותך לא בחינם ולא בתשלום סימלי פשוט כי זה בניגוד לחוק (שכר מינימום וכו') חוץ מזה להכשיר בנאדם זה עסק יקר. אם אתה רוצה לצבור ניסיון וקורות חיים אני מציע לך לקחת על עצמך כמה ]רוייקטים בהתנדבות. יש המון אירגונים שצריכים אפליקציות למינהן, רק לפני שבוע ביקשו כאן מהחברה לבנות מנגנון להכרויות לאתר של קהילת נשאי האידס. יש הרבה ארגונים התנדבותיים כאלו וזה לדעתי מקום מצויין לצבור ניסיון וקרדיט

mmeny

New member
אתה יכול להפנות אותי לחלק מהפרויקטי

אני מאוד מעוניין לשמוע איזה פרויקטים יש,גם מתכוון לעבוד לפחות על אחד מהם(כרגע כתבתי משחק מחשב ב win 32 API) ואני ישמח גם להתיעץ איתכם איזה פרויקט נראה ברמה שתתאים לי (רמז:לא בניית הטנק החדש של צה"ל)

pagis

New member
חפש

אני יודע שהיה כאן הבחור בקשר לאתר של נשאי אידס, יש את האתר הזה: http://www.volunteermatch.org וחפש בגוגל

למעלה