שאלה על פרגניל

אטיטלן

New member
שאלה על פרגניל

ברכות לכל הבנות... יש לי שאלה שלא הצלחתי לקבל עליה תשובה ברורה מהרופא שלי: היום זה היום ה-21 למחזור וטרם בייצתי אך אורך הזקיק כבר 24 מ"מ ועובי הרירית 7.הרופא שלי נתן לי לעשות זריקת פרגניל ואמר לי לא לקיים יחסים היום. יש לי כמה שאלות: 1.נניח שאני אבייץ באופן טבעי היום האם לא עדיף לקיים יחסים? 2.האם זריקת הפרגניל עלולה לפגוע בביוץ הטבעי (הרופא טוען שלא)? 3.מתי כן לקיים יחסים. חבל שאי אפשר לקבל תשובות ברורות מהרופא, אם למשהי יש תשובה אני אשמח לקרוא. תודה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. זה תלוי אם עשית בידקת דם לLH ופרוגסטרון, או לא עשית. אם הפרוגסטרון עדיין נמוך, לא סביר שיהיה ביוץ ספונטני. אם לא עשית בדיקה, אכן יש חשש שהביוץ יהיה בלי קשר לפרגניל. הפרגניל גורם לביוץ, אבל אם היתה עליה ברמת הורמון LH יהיה ביוץ בלי קשר לפרגניל. בקיצור, ביוץ יכול להגרם באופן טבעי ויכול להגרם מהזריקה. תלוי מי קדם למי- הזריקה או עליה בLH באופן טבעי. האם אתם עוברים הזרעה? מה זאת אומרת הרופא לא אמר מתי כן? מה הוא מתכוון שתזריקי פרגניל ותתנזרי
? הביוץ צפוי 36 שעות אחרי הזריקה. אם אתם לא עוברים הזרעה אז בזמן הזה בערך מומלץ לעשות אהבה. בכל מקרה, תחזרי לרופא לבקש תשובות ברורות וחד משמעיות. לא נכנסים להריום מזריקה, אלא ממפגש של זרע וביצית. בהצלחה נועם

למעלה