שאלה על פליטות

שאלה על פליטות

ש לי מספר שאלות ואשמח לעזרה - 1. אני מניקה מלא ומעונינת להתחיל לשאוב משבוע הבא ( תהיה בת חודש) , איזה בקבוק מומלץ לקנות לקטנה ? 2. בימים האחרונים כדי למנוי גזים אני נותנת לה גרפוטר , זה עזר מאוד אבל ביומיים האחרונים היא פולטת המון , תוך כדי אכילה לפעמים היא משתעלת ופולטת , וגם אחרי האוכל . ( לפני התכשיר היא כמעט ולא פלטה ) , אז אתמול אמנם לא היו לה בכלל גזים , אבל הפליטות קצת מלחיצות אותי . האם יש לכם מושג אם זה קשור לתכשיר ? ואיך יודעים אם זה פליטה " נורמלית " או חלילה ריפלוקס ? אשמח מאוד לסיוע , כי אני ממש לא יודעת האם להמשיך עם הגרפוטר .

תשובות

יתכן שזה מהגפוטר- לכל תינוק יכולה להיות רגישות למשהו אחר. תנסי בלי זה כמה ימים ותראי אם זה משפר את המצב. לגבי השאיבות- ממש מומלץ להמתין עוד קצת (גיל 6 שבועות)- אז ההנקה נחשבת מבוססת ומשק החלב מתייצב ואפשר להתחיל לשאוב ולתת בקבוק כשאת לא נמצאת. בעקרון, מומלצים הבקבוקים שבפלסטיק שלהם אין ביספינולA (כמו בי-פרי או MAM), מה שחשוב לעניין ההנקה זה להשתמש בפטמה קשה בעלת זרימה איטית (למשל מס' 1 של אוונט, גם אם הבקבוק הוא של בי-פרי). תעשי חיפוש בפורום על כללים נכונים למתן בקבוק (יש גם תמונה בפורום שמדגימה את התנוחה הנכונה)- זה חשוב ע"מ לא ליצור העדפה לבקבוק... בהצלחה!

למעלה