שאלה על פירסום

redwomen

New member
שאלה על פירסום

איך מגיעים לפלח שוק מסויים? האם בשביל זה אני צריכה לקחת איש פרסום .? אנחנו מנסים להגיע לקבוצת החד הוריות , ניסינו בעיתונות , ברדיו , אבל שום דבר לא הניב תוצאות בסדר גודל שלו ציפינו. יש הצעות?

TIC

New member
בעקרון, ברור שרצוי להעזר

בשירותיו של איש פרסום מקצועי. אמנם לא ציינת מהי מטרת פנייתכן, אך אם האמצעים הפיננסיים המצויים בידיכן דלים, הייתי ממליץ, בתור התחלה, לבדוק אם יש פורום חד-הוריות בתפוז אם פורום שכזה אכן קיים, נסו לחקור את הנושא שם ולקבל פידבקים ישירות מקהל המטרה. בהצלחה (בהנחה שכוונותיכן טהורות ולגיטימיות), TIC.

cookimonster

New member
אני הוסיף על דיבריי TIC

אכן, במקום לבזבז תקציבים על האוכלוסיה הכללית אפשר לבדוק ולחקור מה משותף לאמהות חד הוריות, איכן ניתן למצוא אותם, באיזה חוגים, באיזה אתרים, פורומים, תוכניות שמופנות אליהן וכו' אני לא יודעת מה המוצר/השרות שאתם מציעים, ולמה אינו מתאים לתחום ההורות באופן כללי, בכל מקרה אם את צריכה עזרה בפרסום לתחום ההורות, פני אלי במייל אני מאוד קרובה לתחום, אולי אוכל לעזור לך

גת וייס

New member
את יכולה לפנות ל-TGI

ולבקש פרופיל של קהל היעד שלך (איזה עיתונים הוא קורא, לאיזה תחנות הוא מקשיב וכו'). זה כרוך בתשלום, אך כדאי לברר בכמה.

יפעת56

New member
דרך פורום פונקאיות תוכלי להגיע

לחד הוריות, ישנם מרכזים של הפונדקאות שיש להם מאגרים של חד הוריות

Nועם

New member
עיצה בשבילך

תראי, אני לא יודע על איזה קמפיין את מדברת אבל אני מניח שאם הוא היה חשוב אז גם אני הייתי נתקל בו למרות שאני לא נמנה על קהל היעד שלכם. בכל אופן, אם את כן רוצה לפנות ולדעתי להגיע לקהל היעד שלכם בצורה טובה וחדה, ובדרך לקחת טרמפ נוסף, הייתי מציע לך לקחת את ויקי כנפו ולבקש ממנה שתעזור לכם בקטע הפרסומי. תמונה שלה שמצביעה כלפי הקורא, ישר תתפוס את עינה של אותה אם חד הורית שבעצם נמצאת באותו הסטטוס. בכל זאת ויקי כנפו נתפסה כשם דבר בישראל.

למעלה