שאלה על פיספוק

שאלה על פיספוק

כתבתי 18 הודעות לאנשים שונים ורשמתי לכמה קבוצות שמאלניות ונחסמתי? מדוע? זה הלשנה? מעבר לזה לא קרה דבר חוץ מסרטים ועוד למי שלחתי 18 הודעות זה לא היה קשור כלל לפולטיקה.. כתבתי מכתב גם לפיספוק גם קבוצות אפשר להרשם ביום? לשלוח הודעה? (מסר אישי) סרטונים? סובלת מדסלקציה אז סליחה מראש על שגעיות כתיב הוא לא מזהיר מראש לפני שחוסם? לפתוח כרטיס חדש? אני מדברת הרבה גם עם חו'ל כי יש לי שם גם משפחה מדברת לרוב מסרים אישים או סקייפ למשל אך זה לא קשור כרגע לענין. לא מגיבה או מגיבים לי לרוב פיספוק.. תודה

meital always

New member
../images/Emo196.gif חסימה בפייסבוק

עניתי פה לפני כשבוע תשובה על שאלה מאוד דומה, תקראי כי זה די עונה גם לשאלתך, אם משהו עדין לא ברור תרגישי חופשי לחזור לכאן...

היי

תודה רבה אך החזיר אותי למסרים אך לראות כרטיסים אחרים לא נותן לאשר ,לקרוא ,לגיב כן מדוע? גם הרבה פעמים זורק ונתקע למרות קוד ועוד תודה

מה גורם לחסימה בעצם?

18 הודעות? לאנשים שונים? עונה הודעה קרה מחשב אבל זה סידר רק חלקית לכתוב את הודעה מעבר לזה לא נעשה דבר חוץ מלהרשם לכמה עוצמות דרכם לא כתבתי באף קיר של איש וגם לא כתבו לי

meital always

New member
אמממ...

אני מציעה בכל זאת להמתין כמה ימים כי זה בדרך כלל פרק הזמן שלאחריו החסימה משתחררת לגמרי. אני לא חושבת שזה קשור ל18 ההודעות אלא לכך שכנראה מישהו דיווח עליך כ"מטרידה" באמצעות האפשרות Report בעקבות מה שכתבת בקבוצות השמאלניות, אבל לדעתי זה אמור בקרוב מאד להשתחרר, במיוחד אם זו הפעם הראשונה שאת נחסמת. ממליצה לך לא לפתוח כרגע כרטיס חדש אלא להמתין עוד יום-יומיים וגם לפנות במקביל לפייסבוק ולהסביר בדיוק מה קרה. חשוב לפנות אליהם בשפה האנגלית כי בתמיכה שלהם בארה"ב לא קוראים עברית. אם הבעיה לא תיפתר לגמרי בימים הקרובים תחזרי לכאן. בהצלחה...

למעלה