שאלה על פייפל

I Tusha I

New member
שאלה על פייפל

אני מוכרת שירותי גרפיקה באינטרנט ומקבלת תשלום דרך פייפל. לרוב התשלום רגיל בניכוי עמלה, אבל יצא לי כבר לקבל תשלום ממספר קונים ללא ניכוי עמלה. לפעמים רשום שזה קוד מיוחד, ולפעמים זה רשום כמתנה. רציתי לשאול, איך עושים כזה דבר? אני עומדת לקנות מוצר והייתי רוצה לדעת איך לשלם בפייפל בדרך כזו (גם אם זה עולה כמה גרושים יותר)

noam weissman

New member
עמלות פיפא וכו

כשאת מוכרת פריט וגובה ישירות דרך מערכת הסליקה של פיפאל יש עמלה !. כשאת שולחת בקשת תשלום ללקוח והוא משלם את משלמת עמלה. כשלקוח שולח לך כסף ביוזמתו עבור מוצרים את משלמת עמלה. את לא משלמת עמלה כשהתשלום שאת מקבלת מועבר ע"י הצד המשלם כתשלום אישי (מצידו) ובנוסף אם הצד המשלם מבצע פעולה שנקראת MASS PAY אינך מחוייבת בתשלום עמלה בצד המקבל. זה בגדול על רגל אחת בצד המקבל. ------------------------------------------------------------- בצד המשלם ברוב המקרים הקונה ואו המשלם אינם חייבים בשום עמלה. במידה והמשלם בוחר להעביר לך כסף הוא עלול לשלם עמלות המרה ואו שתהיה עמלה נוספת לתשלום. כאשר המשלם משלם מהבאלנס של חשבונו באופן ישיר ללא המרת מטבעות אין עמלה מצידו. מקווה שעכשיו זה ברור יותר. תוכלי למצא בפרוט את ההסבר הנ"ל באתר של פיפאל.

למעלה