שאלה על פיטצ´ר ב ++VISUAL C

augustoos

New member
שאלה על פיטצ´ר ב ++VISUAL C

מדוע האפשרות להשלים שמות משתנים ופונ´ בעזרת "Ctrl+Space" פתאום מפסיקה לעבוד על משתנים לוקליים ופונ´ של אובייקטיי collections???? (גם ה- tool tip של הפונ´ הללו כמובן לא מופיע) תודה

gregp

New member
אולי

כמדומני כדי להשלים שמות צריך שהקוד לא יכיל שגיאות סינטקס. ז"א ש++VC מנסה "לקמפל" את הקוד ואז במקרה שמצליח הוא יכול להשלים אחרת הוא בבעיה.

ihovav

New member
צריך שהקוד יעבור קומפילציה

ורק אז ניתן להשתמש בפיצ´ר הזה, אחרת המערכת לא מכירה את הפונקציות והמשתנים הללו ולא נותנת השלמה שלהם

augustoos

New member
זה לא תמיד נכון- זו הבעיה

יש לי קוד שעבר קומפילציה, אך משום מה קוה מצב שבו בשורה אחת את אותו המשתנה (לוקאלי) הוא משלים ובשורה שמתחתיה הוא סתם פותח חלון עם רשימת משתנים לא רלוונטית, ולא מאפשר השלמה אוטומטית. למה??? anybody??? זו בעיה שאני נתקלת בה כבר זמן רב ופתרונים - אין תודה

yair24

Member
אני אגיד לך משהו שאני נתקלתי בו...

אם נגיד יש לי מחלקה שנקראת PERSON ויש לה שדה שנקרא NAME אז לפעמים שמתי לב שכשאני כותב
person->​
אז מופיעה לי ההשלמה ולפעמים לא מופיעה לי ההשלמה שמתי לב לזה שזה קורה רק כשיש משהו כזה:
(person->)​
דבר כזה יכול לקרות אם אני שם את זה בתוך IF ורוצה לתקן משהו ואז תוך כדי מחיקה הסוגר הימני נצמד לPERSON ואז הסוגר הימני מפריע לפרסר לתת לך את ההשלמה האוטומטית. כמו שאמרתי זה רק עוד מקרה שקורה יכול להיות שלזה התכוונת ויכול להיות שלמשהו אחר. הרי ברור שלא קורה דבר כזה סתם ככה באופן אקראי ]עם כן ופעם לא, בטוח אתה עושה משהו שונה מבמקרה שזה כן מצליח (רק צריך למצוא מה שונה) יאיר

dannykalfon24

New member
אני מכיר את זה זה קורה מהסיבה הפשוט

הפשוטה ביותר הויזואל C++ נדפק קורה אין מה לעשות אז מוחקים אותו ושומרים את הפרוייקטים מטעין מחדש והופה טרה לה לה אין בעיות בנושא זה אולי המצב שהיה לי שונה שלך אבל שווה לנסות

augustoos

New member
לא הבנתי אותך

את מה מוחקים - את הפרוייקט? או להתקין מחדש את ה Visual Studio? תודה בכל מקרה נראה לי שמה ש yair24 הציע זה יכול היות נכון

augustoos

New member
תגובה דרסטית משהו

אבל יכול להיות שזה מה שאני אעשה (כי יש לי עוד תופעות מוזרות)

למעלה