שאלה על פטריה

robin31

New member
שאלה על פטריה

בתי בת שבועיים ואובחנה אצלה פטריה. יש לי כבר דקטרין עם הוראה למרוח לה 3 פעמים ביום. אבל גם לי שורפות הפטמות בין ההנקות ובזמן ההנקה. איך אני מטפלת בעצמי? כדאח להתחיל לקחת אסידופולוס? קראתי שגם אפשר לתת לה?? תודה

Revili

New member
פטריה

אם לתינוקת יש פטריה ולך שורפות הפטמות בהנקות ובינהן (יש גם שינוי צבע לאדום/ורוד יותר, מבריקות יותר?), אז בהחלט שכדאי שתטפלי גם בעצמך. לתינוקת דקטרין אורל ג'ל ולעצמך דקטרין. לגבי אסידופולוס...לעצמך לא חושבת שיש בעיה, לגבי התינוקת - לא יודעת...אבל היא בטח תושפע ממה שיעבור בחלב שלך.

Nuli77

New member
נצל"ש לגבי פטריה

שאלתי לפני כמה ימים ולא קיבלתי תשובה, יש לנו פטריה וקיבלתי היום משחה מרופא עור שאני צריכה למרוח פעמיים ביום. בגלל הפטריה יש לי סדקים מאוד כואבים (המסכן נשך אותי מעצבנות) ואני מורחת גם פיורלן. השאלה היא - איך אני יכולה לשלב ולמרוח את שתי המשחות יחד (אם בכלל)? כי הסדקים ממש מקשים עליי להניק, אתמול בכיתי מרוב כאבים, זה בלתי נסבל....

Revili

New member
לא חושבת שיש בעיה...

למרוח את שתיהן יחד. אך לדעתי, את הדקטרין שאת מורחת לפי המינון, מרחי על פיטמה נקיה מכל משחה אחרת בכדי שתספג היטב. אחרי שנספגה אפשר גם פיורלן וחלב אם לטיפול בסדקים.

Nuli77

New member
זהו שאני לא מורחת דקטרין

קיבלתי מרופא עור מרשם למשחה אחרת, דרמקומבין.... אבל בכל אופן אני אנסה למרוח כמו שהצעת גם וגם ומקווה שהסיוט הזה כבר יעבור.... תודה!

למעלה