שאלה על פאפאגאיו

שאלה על פאפאגאיו

אני יודעת שזאת מסעדה שמשלמים מחיר קבוע ואוכלים כמה בשרים שרוצים. עכשיו באתר שלהם יש תפריט, אז איך זה בדיוק הולך? אני יכולה לבוא ולהזמין רק מהתפריט?

mars4

New member
עד כמה שאני יודע יש שם פיקס

מניו של "אכול כפי יכולתך" אופציות הבחירה הם הרמה של המנות. עוף , בשר, והכל כלול (דהיינו כולל אנטריקוט וכו') לא ידוע לי על אפשרות של "אה לה קארט" . לא אוהב את פאפאגיו. מזכיר לי תמיד את הסיטואציה שעושים על האש , מתמלאים מהסלטים ושאר השטויות ועד שמגיע הבשר המשובח באמת (בהנחה שיש כזה..) כבר מלאים עד אפס מקום.

smartblonda

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שקורה בסניף התל

אביבי. מתמלאים מכל הראשונות הקטנטנות והסלטים הטעימים וכאשר מגיעים לבשרים אין מקום אפילו להכניס קוצו של אנטריקוט
. כמו כן ,הם מתחילים בהגשת הבשרים הסטנדרטים("רמה ירודה במקצת" )ורק לבסוף מגיע האנטריקוט. לא שוללת את אופציית השיפודיות המעולות ברחבי ת"א -יפו,אך כאשר אתה מגיע למסעדה וגובים ממך סכומים לא נמוכים(שוב תלוי ברמה שניבחרה),אתה מצפה לגישה אחרת ,משל שיפודיה טובה אך זולה.

ssyוM

New member
מתי היית לאחרונה בפאפאגאיו ../images/Emo35.gif

כי לדעתי להתמלא מהסלטים שם קצת בעייתי . מגישים ארבעה סוגי סלטים בקעריות קטנטנות שלמען האמת גם לא מזהירים בטעמם. להתמלא מהם כפי שנוכחתי לגלות זו משימה בלתי אפשרית . אם הדברים היו נכתבים על "ג'קו" או על "מאזטי" זה היה הגיוני יותר.

ssyוM

New member
התפריט מחולק ...

התפריט מחולק למנות של "אכול כפי יכולתך" ולמנות סטנדרטיות . הבשר שם מצוין
. לא יודעת איך זה בסניפים אחרים, בסניף של הרצליה טעון שיפור רציני בשירות.

פ ו ל ק ע

New member
לדעתי פפגאיו באופן כללי דוחה

מעבר לקונספט של "דחוף כפי יכלתך" - מדובר בבשר נחות בכל קנה מידה.

ssyוM

New member
../images/Emo12.gif

הייתי בפפגאיו בהרצליה ( סניף כשר ) אתמול, הבשר היה מעולה ( השירות מזעזע...)

לא שווה את הכסף

הייתי מספר פעמים, כל פעם יצאתי מאוכזב ובתחושה שלא קיבלתי תמורה לכסף ששילמתי.

הייתי בפאפאגיו פעם אחת וזהו

כמו כולם נרשמתי וקיבלתי הזמנה ליום הולדת לארוחה חינם. פעם, עוד היו נותנים טווח של שבועיים-חודש להגיע, היום רק יום לפני יום הולדת ואחרי. (קצת קשה לתושבים שלא גרים במרכז.) הלכתי עם הבת שהיא צימחונית. ולהזכירכם , הארוחה שלי היתה חינם. בקיצור יצאתי משם עם חשבון של 230 ש"ח (לפני). הפשטידה של הבת היתה מגעילה. מכל סוגי הבשר, מצא חן בעיני רק סוג אחד , ולו חיכיתי כל פעם הרבה זמן. לסיכום - מאד לא נהנתי. הבת שלי מאד מאד מאד לא נהנתה. ושילמתי (עבור חינם) המון כסף. ולכן, תודה - אבל לא תודה.

meravbr

New member
זה בוודאי תלוי בשתיה שלוקחים. כמה

עלתה הפשטידה? היו עוד אופציות צמחוניות?

למעלה