שאלה על ערכי בטא

שאלה על ערכי בטא

אני יודעת שבטא קטנה מ 10 היא תשובה שלילית. יש לי "בטא גבולית". אילו ערכים נחשבים גבוליים ואילו ערכים הם תשובה חיובית בטוחה? תודה

ליאת.ס

New member
מאי יקירה

אם את ביום ה12 מהביוץ יתכן וההריון גבולי אך אני מאמינה שעוד יומים הבטא תוכפל ובטא רואים יפה יותר כעבור 14 יום. בהצלחה

שלום לך!!!

אני יכולה לענות לך קצת מהניסיון שלי, ב IVF הראשון שעשיתי הבטא הראשונה היתה 9.5. נאמר לי להמשיך עם הגסטון ולבוא לבדיקה חוזרת יומיים אחר כך. בבוקר של הבדיקה החוזרת האחות אמרה לי שקרוב לוודאי שזה לא הריון ואכן, בדיקת הדם הראתה ערך של 12 בלבד. באותו יום נאמר לי להפסיק עם התמיכה ולאחר שלושה ימים קיבלתי מחזור. הרופא שלי הסביר לי לאחר מכן שערך של מעל 10 נחשב להריון אבל כדאי שזה יהיה גם בסביבות 50. בערך שנה לאחר מכן זכיתי לתשובה חיובית עם בטא 37. היום הבטא הזו היא בת 3 וחצי (עם שתי צמות...). במשך השנתיים וחצי האחרונות כל התשובות היו בנוסח: "מצטערת, זה שלילי הפעם". אני מקווה בשבילך שתשובה חיובית ומשמחת תגיע במהרה.

עמית@

New member
כשמתכוונים לבטא גבולית

מתכוונים בדרך כלל ל10 או 11 ואז חייבים לחזור על הבדיקה על מנת לוודא מגמה (אם זה הריון כימי או הריון לא תקין או הריון תקין..) נהוג לכנות בטא מעל 15 "הריון" אבל להטיל בה קצת ספק. בכל מקרה חיבים להמשיך במעקב מאחלת שרק תגדל ותצמח

hagk

New member
מאי

גם בטא קטנה מ- 10 זה הריון לי היתה בטא 6 כך שתמשיכי עם בדיקות הדם חגית

עמית@

New member
חגית- בטא קטנה מ10 זה לא הריון

אצלך הבדיקה היתה או טעות או מוקדם מדי (השתרשות מאוחרת) כי בטא 6 זה בהחלט לא הריון (לפחות לא באופן גורף)

תוליק

New member
../images/Emo32.gif ז"א שאם עשיתי בדיקה

ויצא פחות מ- 5 זה בטוח שלילי - אפילו שעשיתי 13 יום מהכוריגון? כי הפסקתי עם האוטרוגסטן כבר ביום שישי ועוד לא קיבלתי (אבל התוצאה השלילית הגיע אתמול) בקיצור - יש עוד למה לקוות?

עמית@

New member
בדרך כלל זה שלילי

ולא כדאי לפתח ציפיות על בטאות נמוכות מ10 (זה אמנם יכול לקרות אבל זה מאוד מאוד נדיר..) האוטרוגסטן יכול לגרום לאיחור

hagk

New member
עמית קשה להתוכח

עם התוצאה שפועמת בבטני שהחלה מבטא 6 חגית

מרב.

New member
חגיתי,

עמיתי אמרה וצדקה- זו היתה כנראה טעות מעבדה או השתרשות מאוחרת. ההורמון הזה נמצא בדם גם באופן נורמלי ולכן מתחת ל-10- לא נחשב הריון (אחרת רובינו היינו בהריון ממזמן...)
מרב

neta2

New member
כן חגית.. לכם לשמחתנו היתה טעות...

אבל מתחת ל- 10 לא הריון.. כשלא נעשות טעויות

למעלה