שאלה על עונה 5

gong1

New member
שאלה על עונה 5

מישהו יכול להסביר לי למה היו צריכים להרוג את טוני מישל וקלואי בתחילת העונה. את פאלמר הרגו כי הוא יכל לחשוף את הפרשה עם הנשיא. אבל מה השאר קשורים? ואיך בכלל ידעו שג'ק חי??

גוטפלד

New member
הרגו את טוני ומישל וניסו את קלואי

כדי שיחשבו שהרצח של הנשיא פאלמר היה כי הוא ידע שג'ק בחיים, כלומר כדי לחסות על הרצח שלו. שלא יחשבו בגלל שהוא ידע על הנשיא וגם כדי להפליל את באוור. ולא יודעים איך גילו שג'ק בחיים... וזה מה זה מעצבן !!

B a u e r

New member
ככה:

אמרו את זה לפני, אבל זה קצת לא ברור, אני אעשה לך סדר פה. כמו שאתה זוכר העונה הרביעית נגמרה בזה שג'ק "מת" והיחידים שידעו שהוא לא באמת מת היו פאלמר, טוני, מישל וקלואי. את פאלמר הרגו כי הוא יכל להרוס את כל התכנונים של הנשיא ושם העמיתים שלו. את טוני, מישל וקלואי ניסו להרוג (ובסופו של דבר כמעט הצליחו להרוג את כולם) כי האיש שבעצם הוציא לפועל את הכל ועשה את העבודה המלוכלכת (שכחתי את שמו, אני אודה לכם אם תזכירו לי) נתר טינה לג'ק ורצה להפליל אותו ברצח טוני, מישל, קלואי ופאלמר (כאילו הם היו היחידים שיכולים לדפוק ת'תכנית שלו).

B a u e r

New member
אה כן, שכחתי לדבר על זה

איכשהו גילו שהוא חי וגם ידעו מה יש לו בתיק :X איך הם ידעו? אלוהים יודע. פשוט חרא של עונה עם הרבה שטויות לא מוסבות בעלילה. אתה יכול לראות בפריקוול אבל שקלואי אומרת שמישהו נכנס לדו"ח של הנתיחה שלאחר המוות של ג'ק (שלפי מה שידוע לנו לא היה ניתוח כזה בכלל, אז אני וזר למה שאמרתי - עונה קקה בצורה שאין להאמין), כנראה משהו שם לא הסתדר לו אז הוא התחיל לבדוק רשימת שיחות שנעשו לפני המוות של ג'ק וכו' ועלה על האמת. אגב, מה גרם לאותו בן-אדם בכלל לחקור על ג'ק? גם את זה משאירים לדמיון שלך בעונה המגעילה הזאת.

alon678

New member
חפש

24 5x00 או 24 s05e00 או 24 season 5 prequel אני בטוח שתמצא ת'פרק​

AKben

New member
האיש שעשה את העבודה המלוכלכת:

כריסטופר הנדרסון

למעלה