שאלה על עבודה בחול..

BarcaBoy2

New member
שאלה על עבודה בחול..

לעבודה כצלם (או סטילס או סרטים) בחול צריך אישורי עבודה?? ראיתי איפשהוא פעם שיש כל מיני מקצועות עצמאיים שלהם לא דרוש אישורים רציתי לדעת עם זה אחד מהם אולי

Nobilis

New member
תשובה

בהנחה והחו"ל שאתה מדבר עליו הוא מדינות אירופה, אז באופן כללי - בוודאי שצריך אישור עבודה בשביל לעבוד כעצמאי. אם אתה מעוניין באישור כזה - ראה המאמר בחלק המאמרים שלנו.

BarcaBoy2

New member
יש איפשהוא רשימה של מקצועות..

שלהם לא צריך אישרים? אני ראיתי פעם שציירים או אומנים או סופרים או דברים בסגנון למשל לא צריכים זה נכון? יש רשימה איפשהוא של כל מי שלא צריך?

cornetti

New member
אמנם לא מכירה את כל המדינות

וכל המדינינויות, אבל על רגל אחת ובשליפה מהמותן: אין דבר כזה... אלא אם תרצה לנדוד למדינה שכוחת אל שיכול להיות שהחוקים שלה רחוקים מלהיות רשומים איפה שהוא, אז לא נראה לי שתמצא. אחרת כל אחד היה מצהיר עצמו כעצמאי \ אומן \ סופר, אורז מזוודה ושם פעמיו מערבה... אמנם יש ויזות מיוחדת לאמנים \ עצמאים \ סופרים וכו'... אבל אלו עדיין ויזות שצריך להשיג (באישור). אם תתן יותר פרטים (איזו אשרה אתה מחפש, איזו מדינה וכד'...) אולי יוכלו לתת לך בחזרה פרטים יותר מדוייקים. בהצלחה!!!!!

Nobilis

New member
אין דבר כזה

אם אתה רוצה לעבוד (כשכיר או עצמאי) במדינה באיחוד, ואינך אזרח האיחוד, אתה צריך אישור עבודה. הדרכים להשיגו מפורטות במאמר שבחלק המאמרים שלנו.

CeruleanCat

New member
alien with special talents

זה היה המונח בחוק הבריטי. אין לי מושג אם זה עדיין תקף או אם זה קיים במדינות אחרות. וזה לא אמר שלא צריך אישורים, אלא זה ויזה מסוג מסוים עם אישור עבודה מסוג מסוים, ומתייחס לא לכל אחד שמגדיר את עצמו אמן אלא לאמן בעל שם וקריירה מבוססת שיכול להוכיח זאת.

למעלה