שאלה על סקס

rainmanone

New member
שאלה על סקס

תגידו, זה רק אני או שכולם חושבים שקונדום זה חרא של דבר ? (אבל הכרחי !) אני מתכוון, אני היחיד שמה שלא יהיה , לא מצליח לגמור עם קונדום ? (האמת, תפילו עלי פטיש 5 קילו עם קונדום, אני לא ארגיש את זה)

זה די תלוי

לי למשל זה לא ממש מפריע. זה שונה בן גבר לגבר. יש כאלו שלא יכולים עם זה. אבל מצד שני,זה אולי אמצעי המניעה היותר טוב (בינתיים) לגברים.

LEATHER REBEL

New member
אתה היית מעדיף לחשוב "לי זה לא יקרה"?

גם אני הייתי ככה, עד שחטפתי משהו קטן... כן, זה היה קטן וכזה שאפשר לגמור עם תרופה מסויימת ובתוך שבוע, אבל הבנתי שרצוי שלא להמשיך בלי. ההנאה אכן קטנה יותר, אבל האם זה שווה את הסיכון של לחטוף את "הדבר הגדול והנורא"? לדעתי לא.

rainmanone

New member
ברור שאין ברירה !

אבל אני לא מדבר כאן על הקטנת ההנאה. אני מדבר כאן על "לא מרגיש כלום" לא "קצת לא מרגיש" לא מתכוון לעשות שטויות, פשוט רוצה לדעת אם אצל הרוב זה ככה, או רק אצלי

LEATHER REBEL

New member
ברור שאצל הרוב זה ככה

אבל אמר פעם מי שאמר, "עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד את החיים ברגע"

elhaha

New member
אני פוט לא נהנה עם R3...

אפשרלהגיד שבסוף אני חושב שזה היה לחינם.

elhaha

New member
וואלה? דווקא הרבה בחורות שאני מכיר אהבות

דורקס... מה עושה לך את זה...

soul on fire

New member
תצחק תצחק

אני לא אחליף את הלייפסטייל שלי בעד שום דבר, כרגע גם גלולות לא ממש באות בחשבון עקב הפירס החדש =] למרות שכניראה שאני אאלץ כרגע להתפשר כי החבר לא גומר עם ה"חומה" שלי,והוא מעדיף דורקס מה שאני שונאת.. רעיון למשהו שיטיב עם שנינו?

soul on fire

New member
יא אל תקרא לי זונה! P=

אין שום בעיה עם סדיקת איידס - עושה אותה כל שנה כי הייתי על גלולות. אבל הפסקתי ועשיתי לפני שבוע פירס בפיטמה והוא עוד לא מוחלם. ומכוון שנטילת גלולות משפיע על החזה - בעיקר על גודלו תוך מספר שבועות הוא עשוי להזיק לעגיל לכן לא בא בחשבון! לא בא לי על אינפקציה שם...

LEATHER REBEL

New member
יש כאלו שרואים בזה משהו שלילי

כלומר, אם בן הזוג דורש בדיסקת איידס, הם/הן מחשיבים/בות את זה כ"אתה לא סומך עלי?"

soul on fire

New member
|תפוזונה|

עניתי לפני כמה שעות טובות מסתבר שזה לא שלח... אצלי אם זה מגיע למצב של גלולות אז אין כזה דבר בלי בדיקת איידס, אם הפרטנר לא יסכים זה סוג של אימרה מבחינתי שהקשר ניגמר באותה השניה. זה מראה על חוסר רצינות וזה סיכו ןהבריאות שלי עצמי. !

rainmanone

New member
פעם ראשונה שאני שומע שזה משנה לבחורות

האמת כל החיים אני על דורקס פדר-לייט. אתם אומרים שיש הבדל בין הסוגים ? יאללה, רעיון לסקר ?

eladberko

New member
גועל נפש

אי אפשר לעשות כלום עם השקית הזאת. הבחור מאבד את כל החושים שלו שם למטה, תתארו לעצמכם שיש לכם שקית על הראש ? מה כבר אפשר להרגיש עם זה ? קלאסטרופוביה בכל מובן המילה. אבל לפעמים אין ברירה, אנשים שלא מכירים יכולים לתקתק אותכם עם כל מיני מזיקים. אז מיגון חובה.

למעלה