שאלה על סקס

מקסימה1

New member
שאלה על סקס../images/Emo10.gif

האם זה נורא כל כך לבקש/ לדרוש בתקופה של החודש השני מגבר שיירד.. אם נמצאים במערכת ייחסים טובה אמיתית ומבוססת והאישה כן עושה את זה לגבר (מין אוראלי)??

ממש ממש לא נורא, ואפילו מומלץ

יש לי חברה שבהתחלת היחסים עם החבר שלה, רק הוא ירד לה. היא גרמה לו קודם לספק אותה, שידע שיש לה צרכים שדורשים מימוש מיידי. והבחור פשוט סוגד לה. אין בזה שום פגם, אלא להיפך, זה מומלץ להביע מה את רוצה. אני חושבת אפילו שזה מדליק.

night mistress

New member
למה לדרוש ולא לבקש? ../images/Emo65.gif

אנימאמינה שאם תבקשי הוא לא יסרב..ואם הוא יסרב אז הוא יסביר לך למה.. למרות שהיום יש מליון טכניקות לפתות אותם להגיע לאגף התחתון.. וברוכה הבאה

להב 31

New member
../images/Emo7.gif תשובה על סקס

מערכת יחסים טובה ומבוססת, מוצאת את ביטויה ברצון להתענג ולגרום עונג לבן\ בת הזוג. התענוג פרוש על פני תחומים רבים , כשאחד המרכזיים שבהם הוא כמובן הסקס. מסיבה זאת את מעניקה לבן זוגך סקס אוראלי ומצפה "לקבל בחזרה", חוסר השיוויוניות הזה גורם לך לחוש מקופחת. רצוי שתדברי איתו ותאמרי לו עד כמה זה חשוב לך. המנעי מכניסה למשחקי כוחות כמו - "אם אתה לא יורד לי, אז גם אני לא ארד לך...." אני משוכנע ששיחה כנה תבהיר את הדברים. יתכן שהוא נגעל מעצם הרעיון של לרדת לבחורה, זה כנראה נובע מחוסר הבנה של ההגיינה הנשית. את בעייתך ניתן לפתור רק באמצעות פתיחות ! ב ה צ ל ח ה !!!!

נעמייה

New member
לדרוש../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אין טעם לדרוש דבר כזה... זה צריך לבוא ממנו, הוא צריך לרצות לעשות את זה ולא כי ביקשת ממנו שיעשה את זה, אלא כי הוא עצמו רוצה בזה.

Blueyes2

New member
לפעמים לדרוש לא מזיק!

עברנו את הקטע של לתת לו לנחש מה את רוצה .. אם היא מוכנה , צריך הדדיות - אחרת יש מרמורים שלא ממש עוזרים . כשהייתי בעבר עם גבר שנגעל מזה כ"כ והיה לו כיף עם זה שאני מוכנה וזה היה חד צדדי , זה הגעיל אותי !!! צריך לדעת איך ללמד אותו לאהוב את זה בעדינות ...

נעמייה

New member
זו כמובן דעתך...

לחלוטין לא התכוונתי, ואני לגמרי לא בעד "לתת לו לנחש מה אני רוצה". התכוונתי לזה שהוא יעשה את זה כשהוא ירגיש שהוא רוצה לעשות את זה ולא מתוך דרישה שלה. ואם זה לא מגיע.. ועובר שבוע וחודש.. (והיחסים מתבססים ונרקמים) אפשר לשאול אותו, אפשר להעלות את הנושא - להבין מה הבעיה. ואם הוא נגעל מזה...
אין לי מושג אם אפשר ללמד אותו לאהוב את זה

foruman

New member
יש עדיין גברים שלא יורדים?

באיזה שנה אני חיי בכלל? אני האידיוט היחיד שחושב שהנאה של הבת זוג זה דבר מצויין גם בסטוץ, כמה וכמה בחודש השני?

danielkr

New member
במשפט אחד

אל תדרשי, תבקשי (ומומלץ יפה), אם הוא לא יסכים, כנראה יש לו בעיה רצינית. אני אישית לא יורד סתם אם הקשר לא רציני, בהחלט מגעיל. אבל אם יש רצינות - אז למה לא אני אומר !

kachuchit

New member
אני חושבת

שכנראה מדובר בגבר שלא ממש מתחשב ברגשותיה של בת זוגו.. בעיקר לאור העובדה שלך כן חשוב שהוא יהנה והוא כנראה לא מגלה את אותו רצון לענג בחזרה... אני הייתי מבקשת ממנו בעדינות לדעת למה הוא לא יורד מרצונו ולמה אני צריכה לרמוז/לבקש??

חמדמוד

New member
טוב, אני זה זה לא

כל כך דוגמא. כי מרוב שאני יורד , קיבלתי זכויות עולה. רכב כלי מיסים וכו... ואם ברצינות אז אם עדיין לא ירד מעצמו אז כבר לא יירד או שלא אוהב או שזה חסום אצלו וגם יכולה להיות רגישות מסויימת לטעם ולריח כמו שנאמר: "על טעם ועל ריח - תשכחי מזה שארד לך" משהוא כזה... ואפשר גם לדבר. תמיד רצוי לדבר פתוח בהצלחה ובתיאבון

גברברת

New member
וזה משתלם? הזכויות אולי אני אנקוט

באותה השיטה וסוף סוף אוכל לרכוש לי איזו דירת שיכון נאה...
וברוך הבא

מרתק

New member
הבעייה העיקרית ב -69 היא

שזה כמו להיות מרגל בשטח אויב. טעות קטנה בלשון ואתה אוכל חרא.

למעלה