שאלה על סער בהיר-להב...

עוד אחת

New member
שאלה על סער בהיר-להב...

האם היו כמה קטעים בספרי הרומח שהוא היה במצב רוח טוב או דיבר בקלילות? כי הוא עדה עלי רושם של אחד שכל-הזמן בדיכי.

Ophel McNeil

New member
בכל רשומות, לא ראיתי פעם אחת

בה סער ממש משתתף בשיחה וצוחק. בד"כ הוא לפעמים מדבר, אבל אף פעם לא ממש חלק מההלצות (לא אקטיבית, לפחות), וגם כשהוא במצב רוח טוב (מה שאף פעם כמעט לא נתקלתי) הוא לא מדבר בקלילות.

עוד אחת

New member
למה הוא כזה?

באמת, אפילו רייסטלין יותר עליז ממנו. לפעמים הוא אומר בדיחות "שחורות", אבל זה אומר שהוא מסוגל לצחוק לפחות. גם חלמיש יותר עליז ממנו. גם כשהוא זועף, אני חושבת שבתוכו הוא שמח. אפילו למי-נהר, שגם הוא טיפוס די רציני, יש רגעים של מצב-רוח טוב וחיוכים. אבל סער? הוא תמיד עגום וקודר. חבל. לדעתי זה חיסרון אדיר לדמות. אני לא אוהבת דמויות שתמיד עצובות וקודרות, אלא אם כן מתוך ניתוח שלהן עולה שהן בעצם סתם מעמידות פנים ובתוכן הן עליזות. אצל סער לא עולה דבר כזה מתוך ניתוח של הדמות שלו. הוא תמיד רציני וקודר, ושום-דבר לא עושה אותו מאושר. הדמות היחידה בכל ספרי הרומח שיותר דכאונית ממנו היא הבן שלו, פלד. באמת, למה הוא כזה?

SaberTooth

New member
רייסטלין יותר עליז מסער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא הגזמנו קצת
מי נהר - בסדר, חלמיש - איך שהוא..., אבל רייסטלין
רייסטלין היא אחת הדמויות הקודרות והאפלות ביותר ברומח הדרקון (אם לא הכי קודורת ואפלה). אין, אבל אין, מישהוא יותר דיכאוני וקודר מרייסטלין. אין
בגלל זה הוא הדמות האהובה עלי ^^

עוד אחת

New member
רייסטלין אכן יותר עליז מסער.

הרבה יותר!!! בסוף הספר הזה על הקיץ, שכחתי את השם המלא שלו, איתו ועם פאלין ואושה וגדיל ופלד, הוא נשמע לי בחור נחמד ואופטימי. אחרי זה נדמה לי שהוא הפך לאל בעולם האחר שכל האלים הלכו ליצור. נדמה לי שהוא הלך איתם גם-כן.

La Gamba

New member
נחמד ואופטימי?

אכן, צודקת, אני ממש אוהב את רייסטלין שם... אבל, תמיד איבתי את הדמות הזו...

Ophel McNeil

New member
רייסטלין יותר עליז מסער.... ../images/Emo6.gif

lol! אוי... אני צריכה להפסיק לקרוא סלאשים... (אבל מודה, תמיד חשדתי שיש בו משהו מוזר. עלק לא נמשך לנשים
).

La Gamba

New member
רייסטלין לא עליז יותר מסער?

מה עם פונדק החזיר והמשרוקית? לא קראת את רשומות רייסטלין??

Ophel McNeil

New member
כי הוא בא ממשפחת אבירים,

מה שאוטומטית הופך אותו לבן אדם רציני, ואימא שלו כל ילדותו האכילה אותו באגדות אבירים, בכמה הם אצילים, בסיפורים על המידה וכו´. למעשה, בהחלט אפשר להאשים את אימא של סער, שהיא פחות-או-יותר הרסה את חייו, והפכה את הילד שלה לאדם קר ומרוחק.

EverMan

New member
זה תכונה דיי אופיינית לאבירי סולימ-

-אמניה. מי שקרא את מזלו של סמור או מזלו של וויזל , ביירד שומר על קו רציף של רצינות , ואפילו שהוא נפגש עם האבירים האחרים , הצוהלים והשמחים , הוא רציני כאילו שבאותו הרגע משהו נכנס לעכוזו.

LadyStarLight

New member
בקשר לסער בהיר להב

לא היו קטעים כאלה הוא לא בדיכי הוא פשוט אדם רציני

EverMan

New member
לפי מה שקראתי ברומח הדרקון

הגעתי למסקנה שהעצבות והדכאון זה דבר שעובר בירושה במשפחת בהיר-להב. שהיא דר"א אחת מ4 המשפחות המייסדות שעזרו לסולמאנוס להילחם בארגותים ולהקים את סולימאניה.

בבית הסוהר יחד אם תניס

ואם האלפית לפני שהם עזבו על גבי הגריפונים נראה לי שזה תניס שמה יחד איתם למרות שזה לא בטוח לגמרי ואולי היה עוד מישהו בכל מקרה הוא היה אז מאוהב באותה אלפית

למעלה