שאלה על נקיון

laimor

New member
שאלה על נקיון

איך מנקים סירים, אבל מבחוץ... סירי נירוסטה שהתחתית שלהם והדפנות שקרובות לתחתית קיבלו גוון לא משהו.... נראה לי שכל פעם טיפה נשרף ונשאר ועכשיו זה כבר ממש מורגש. האם אפשר לחדש סיר? תודה וחג שמח!

נירה63

New member
יש כל מיני שיטות וכל אחד עושה כפי

שנוח לו. אני יכולה לומר לך שאני קונה חומר מסיר שומנים של סנו, משפריצה מבחוץ על הסיר, ממתינה ואז זה יורד. לפעמים אני לוקחת סקוטש' מרטיבה אותו מגרדת עליו סבון קשיח רגיל של רחצה ואז עם מים חמים משפשפת על הסיר וגם יורד. ויש עוד כמה דרכים שאיני זוכרת. בהצלחה.

rabi101

New member
ניקוי סירים ומחבתות מנירוסטה

צמר פלדה עם סימון של 3 כוכבים על האריזה. לגזור חתיכות באורך של חמישה עשר סנטימטר לשמור בתוך שקית פלסטיק. במאפרה או כל כלי אחר למלא מעט מים חמים מהקומקום לפזר פתיתי סבון ולטבול את הברזל כלים ולשפשף את כל הכתמים בסיר או במחבט אפשר גם להרטיב במים חמים את ברזל הכלים ולמרוח עליו סבון כביסה לעשות זאת עם כפפות כי נוצרת שכבה שחורה ואחר כך לנקות עם סבון כלים מספר פעמים. כי הסבון כביסה או פתיתי הסבון הם שמנוניים מאד ויש צורך לשטוף מספר פעמים עם סבון כלים וסקוטש ללא שיפשוף ואז יוצא הכלי כמו ראי. ואז מספיק לחזור על פעולה זאת רק פעם אחת כל מספר בישולים באותו כלי.

פטנט חדש שגיליתי בשבוע שעבר

חברינו האסטוניש מעולה למטרה קצת אסטוניש על הסקוש( ובמקרים קשים עם צמר פלדה) ושפוט משפשים בדיוק כמו שטיפה רגילה לא יותר ולא פחות \ והתחתית חוזרת להבריק

האסטוניש מעולה וגם חול קלינדה

קצת קשה להשיגו, זה יבור מאיטליה המגיע בחול ניקוי או במשחה הפעילות של קלינדה מדהימה הוא טוב גם לניקוי כלי אמבטיה וחרסינות. הבעיה עם אסטוניש שהוא משאיר שכבה לבנה וצריך לשטוף היטב היטב.

למעלה