שאלה על נמלטים

eellaadd

New member
שאלה על נמלטים

מה יעשו בארץ אחרי שבוע הבא(כי לא ישודר עוד שבועיים פרק)

LeRanch

New member
יש על זה הודעה למטה

עדיין לא ידוע מה ישודר. בפעם הבאה לבדוק אם שאלו כבר

eellaadd

New member
אוקיי סליחה לא ראיתי בגלל שזה היה על שירשור+

תפוז אם לא יודעים עכשיו מתי ידעו
?

snier1991

New member
הימור שלי ש"ח של נמלטים

איזה קישקוש של 2 פרקים ברצף או שטות אחרת שהם אוהבים

eellaadd

New member
איך 2 פרקים של נמלטים יש הפסקה גם בדקסטר?+עוד

שאלה: ואני מהמר שיהיה המירוץ למיליון הם בטח יחזירו עוד פעם 10000 שידורים חוזרים והשאלה היא: כאילו מ האם הם ישימו ש"ח של נמלטים אז הם יחכו עד שתסתיים העונה שהם משדרים(כי הם לא יודעים מתי זה יגמר בגלל השביתה הזאת) אז מה יקרה(אם יודעים)

TheLost

New member
תשובות...

קודם כל, שניר- גם אני למען האמת חושב שיהיו שידורים חוזרים לנמלטים, אבל לא מההתחלה- רק העונה השלישית, משמע לא שני פרקים אלא רק אחד. יעשו הפסקה של 8 שבועות, שזה מתאים בדיוק ל-4 שבועות אחרי סיום הפגרה (שאז בערך yes כבר יכולה לשדר את הפרקים). מצד שני, עם השביתה שום דבר לא באמת ברור. בקשר לדקסטר, לא, אין הפסקה בדקסטר (מצד שני העונה היא בסך הכל 12 פרקים ככה ש...). לא נראה לי שישימו שידורים חוזרים של "המירוץ למיליון" בפריים טיים שבועי, אבל יכול מאוד להיות שכן ישדרו משהו בשידור חוזר, ואולי כן יש להם משהו מעניין במלאי ולא ארוך מידי. נגלה בקרוב. דרך אגב, למרות השביתה ל-yes כן יש תאריך להמשך העונה של נמלטים ככה שזה לא שהם צריכים לנחש מה לשדר.

LeRanch

New member
הלוואי שישדרו 2 פרקים ברצף של דקסטר../images/Emo3.gif

למרות שאין סיכוי

LeRanch

New member
לא הבנת

כתבתי הלוואי שישדרו 2 פרקים ברצף של דקסטר כי זה מה שאני הייתי רוצה שיקרה

LeRanch

New member
../images/Emo124.gifפורסם מי תחליף את "נמלטים"

מיני סדרה חדשה בשם "שטח הריגה" תשודר במשבצת השידור של נמלטים החל מה-19.12. מדובר בדרמה עמוסת אקשן, על חבורת מארינס יוצאי צבא שמנסים לבצע שוד שמשתבש.

למעלה