שאלה על "מרטין גר"

שאלה על "מרטין גר"

מישהו מכיר את המחזמר ויוכל לספר לי על מה השיר "I'm Martin Guerre"? אני מצליח להבין את הרעיון, אבל חסרים לי אלמנטים עלילתיים. אני פשוט לא בקיא בסיפור העלילה. אם מישהו יוכל להסביר לי קצת באופן כללי ביותר, אני אודה מאוד!! תודה. אני מצרף את שני הבתים הראשונים הטקסט (בגרסה של 1999): They say they follow the Lord's will Still they torture, still they kill To make a young man reach his prime. They say he's cursed, Satan's child. I'm just a boy betrayed, defiled. All a young man needs is time. Damn them all! While they run with the pack. They will pay for the scars on my back. They want my blood, they're ready to feed. They don't even know the man that they bleed. As if a man can love on demand as if his life is already planned. There's no demon inside. Just a man full of pride. For my hopes haven't died. Look.....look....

מחזמר ששרד בקושי שבוע

משהו על מאבק בין הקתולים לפרוטסטנטים... מרטין גר הולך למלחמה וכשהוא חוזר לא בטוחים אם זה הוא... משהו מופרך והזוי

tommy walker

New member
השיר הזה

השיר הזה הוא בעצם מונולוג של מרטין גר שבו הוא מתאר מה האנשים יגידו ואיך הם יתלהבו כשהם יראו שהוא חזר מהמלחמה חי ושהוא לא מת כמו שחשבו. המחזמר הזה מבוסס על ספר מפורסם בשם "שובו של מרטין גר".

tommy walker

New member
אגב...

מה שאמרתי רלוונטי לגרסה הראשונה של המחזמר ולאו דווקא לגרסה השנייה שבה שינו קצת דברים כולל את מילות השיר.

למה הכוונה

כשכתוב: Still they torture, still they kill To make a young man reach his prime על מי הוא מדבר? מי הם האנשים האלה? הילד - הכוונה אליו?

למעלה