שאלה על מציצות

alzkrn

New member
שאלה על מציצות

מדוע בכל הסרטים הכחולים מציצה נראית דבר מאוד פשוט לביצוע, ורק אני נתקלת בבעיות? הבעיות הן שאני נחנקת, אני מנסה להרחיק את השינים אבל אז לטענת בעלי אני לא מוצצת מספיק חזק, למרות שאני מאוד מנסה אבל אז כואב לי בשרירי הפה. בקיצור אני מסתבכת עם מציצות וממש מתוסכלת. מה עושים? אשמח לשמוע טיפים? אני מאוד רוצה לענג את הבעל במציצה טובה

sharpantie

New member
סרטים כחולים הם לא דוגמא לכלום

שם הכל מעוות ולא דומה למציאות. אין לי עצה בעניין מציצות אבל חשבתי אולי יחד עם הרחקת השיניים תהדקי את השפתיים מסביב לאבר ואז הוא ירגיש יותר טוב.

שגיתא

New member
תגידי לבעלך ../images/Emo123.gif ../images/Emo54.gif

תגידי לבעלך שינסה קודם כל למצוץ בעצמו, ואחר כך יבוא וייתן לך ציונים
דבר שני בסרטים הכחולים לא תמיד עומד להם באמת הזין כשהוא בפה, מה עוד שבד"כ בוחרים בנות עם פה יותר גדול, וברור שאת נחנקת או כמעט מקיאה החדרת הפין לגב הפה מעודדת את רפלקס ההקאה זה כמו "להכניס אצבע לגרון" המאהב הנוכחי שלי מתסבר שהתברך בזין מעט יותר ארוך ממה שהייתי רגילה ואם לפניו הכנסתי את כל כולו לפה שלי והמשכתי משם, אצלו רק מידי פעם כשאני מרוכזת אני יכולה סליחה על הביטוי "לבלוע" את כולו אבל בטח לא להמשיך משם את המציצה, מה שכן תנסי לינוק את הזין בעדינות לעיתים זה יוצר אפקט שמענג אותם גם כן, ושלא ישכח שאת לא מכונה והפה שלך הוא לא הנרתיק ובאמת למצוץ חזק יותר מהר יותר זה קשה בעיקר כשהגבר כמו מזיין את הפה
, טיפ נוסף תגרי באצבע ותלקקי את הביצים ואת הנקודת חיבור מתחת לביצים לכיוון הישבן זה בד"כ נקודה מאד יעילה והנאה מוגברת, תשחקי עם הלשון גם כשהוא בחוץ וגם בתוך הפה, אם למדת לנגן בחלילית תשתמשי בנשימה מהאף או מזוויות הפה תצחקו אבל זה עובד
. אני נהנית לענג את הבן זוג שלי אבל אני זו שמכתיבה בטח את הקצב המציצה, ואין טעם לכך שתענגי אותו בלי להנות בתוך העשייה, וחוץ מזה כל הביצועים שלו מושלמים, הוא יורד לך כמו שצריך וכו'
, תזכרי את אדם ולא מכונה, לצערי יש הרגל חשיבה שבזונה מותר לעשות מה שרוצים ואת אני מניחה לא זונה אז שיסתפק במה שיש ושילמד להנות ממה שיש שגיתא

מה נסגר איתך ? למה תמיד כל כך

הרבה פרצופים כועסים ? ולמה כל האגרסיות המודחקות ? כן כן..... הגבר לא בסדר. אוי ואבוי אם הוא מנסה לומר מה יותר נעים לו.שישתוק ויסתפק במה שיש. הוא צריך להיות מושלם, לרדת כמו שאת רוצה, לענג אותך, אבל חייב להסתפק במה שהוא מקבל ועוד להיות אסיר תודה על זה. מה הקשר בין מה שהיא שאלה לזונות ?? אם הוא רוצה לשפר את איכות חיי המין שלהם ולשם כך היא תלמד מה מענג אותו זה הופך אותה לזונה ? יקירתי, יש לך חשיבה קצת מעוותת וכמה בעיות אישיות לפתור.

שגיתא

New member
היי מלך ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo54.gif

דבר ראשון מדובר בפרצוף מתריס מתחכם חיוך ממזרי מתעקש ולא כועס אם תשים לב להבדלים
זה כועס, וזה
מחייך אבל מתריס עומד על שלו ולרוב בזה אני משתמשת אם בכלל, בכל מקרה מה לפעמים משגע אותי בעיקר ביחסי מין שיש דברים שנראה להרבה גברים שטבעי שאנחנו הנשים נעשה כאילו כלום לא כרוך בזה בעיקר בקטע המנטלי אבל גם בקטע הפיזי לדוגמא כשאנחנו מוצצות שיגמרו לנו בפה, חדירה אנאלית, ועוד מצפים שנהיה פרפקט ומה לעשות שני המעשים הללו לא טבועים בנו גנטית
זה אמנם לא כל כך נורא לבלוע את הזרע אבל מה לעשות זה לא כל כך טעים ולכן אני ממתינה עם זה לגבר של חיי, ואנאלי האם פעם חווית החדרה של חפץ איבר לפי הטבעת מעל לגודל של אצבע תשמע זה כואב עדיין לא הצלחתי לקיים יחסי מין אנאליים למרות שהייתי מגורה וכו' ומדובר במאהב מגוון יכול להיות עדין , שעושה הכל ואני פשוט מזמררת איתו במיטה, אז באמת יש בי רצון שיהנה גם ככה אבל זה פשוט כואב לי ויש לי סף כאב גבוה, בפעם הראשונה שניסיתי וטענתי שכואב לי אז הפרטנר שלי אמר לא נורא זה כבר בפנים, אז נכון שהוא התגלה כאדיוט לפחות במיטה אז הוא לא נחשב למרות שקשה למחוק קטע כזה, למה בתור אישה אני מצופה להתרגל לסוג כזה של כאב ועוד להנות היי זה באמת לא קטע טבעי לאיזור הזה ורוב הגברים שתבקש מהם לחוות משהו כזה ירתעו לרוב מנטלית(טיפולי שיניים קלים בלי זריקה
), אבל בפעם הבאה אני אנסה עם KY
מקווה שהפעם זה יצליח
אל תבין אותי לא נכון אני נהנית ממין
, אני גם נהנית לרדת ובלי לתת לעצמי מחמאות להוציא מקרה אחד של מאהב שפשוט לא נהנה מזה שירדו לו, אפילו האקסים שלי היו שמחים לחוות את זה גם היום כך שכנראה אני עושה משהו נכון וכן גם אני קיבלתי טיפים תוך כדי ואו רעיונות מידידים אפלטונים שלי
טוב מקווה שהבהרתי את עצמי אני בחורה מאד חייכנית אבל לעיתים גם אני רצינית יותר
(שוב הפנים המתריסות מתחכמות) שגיתא
נ.ב. אני מתנצלת מראש אני יודעת שלא כל הגברים אותו דבר

הסרטים מעוותים את המציאות

בתור אחת שנמנעה שנים ממציצות בגלל מקרה רע (מי ידע שאנסים יכולים לחבב רק את האקט הזה?) אני אמנם ותיקה בסקס אבל חדשה במציצות. ואני (ובטח גם הבעל היה מצטרף) בדעה שכמה שיותר אהבה וסבלנות יביאו להנאה המצופה. בעלי חיכה מעל 8 שנים כדי שהרתיעה שלי והפחד יתחלפו ברצון לענג אאותו. ובשנים האלה אני יודעת שהוא צפה המון באקט הזה בסרטים - כי זה היה חסר לו. ועדיין, הוא לא פיתח ציפיה שרעייתו החששנית תהפוך מייד ל"גרון עמוק". אני מנסה, הוא מסביר לי מאוד מאוד ברגישות מה נעים לו במה שאני עושה ומה לא, וחלק מהדברים אני מגלה לבד (למשל - ש"למצוץ" זה לא ללטף וללקק אלא ממש למצוץ! אפקט של יניקה עם הפה. או שאם מבקשים מהגבר בלי מבוכה להוריד קצת את השיער באשכים ובבסיס האיבר ומעבירים שם ליקוקים - הוא מרגיש בגנעדן). אני מקבלת ממנו פידבקים חיוביים בטירוף - למרות שאני לא מסוגלת להכניס את כולו לפה "כמו בסרט", למרות שאין לי עדיין יכולת מנטלית לתת לו לגמור לי בפה והמציצה היא רק בגדר משחק מקדים. הוא בעננים מהנאה, ולראשונה בחיי אני רואה אותו ממש מאבד שליטה ומתמסר לי בזמן הסקס - כיף לנו! אז שבעלך יסביר לך בעדינות ובאהבה מה מהדברים שאת עושה נעימים לו ומה לא, ולאט לאט תגיעו לשלמות - לא שלמות "של סרט" אלא השלמות שלכם.

פיאנו

New member
את מוצצת חן בעיניו?

אם כן שיהיה סבלני. בתור הצד הנמצץ זה שנים ע"י יותר מאשה אחת, שמתי לב לעובדה בעלת משמעות רבה. למצוץ עושים באהבה-או שלא מוצצים בכלל.

שלום לך

מאד מוכר, מה שאת מתארת. אין כל קשר בין מה שמתרחש בסרטים כחולים לבין המציאות. ממש רחוק מאד. ממש
ראשית, אפשרי לבעלך להדריך אותך. נסו כל מיני צורות, ודרכים, וקצבים, וביחד ועם הרבה סבלנות תוכלי ללמוד איך לענג אותו. תקשורת היא המפתח. זה לא משהו שאת אמורה להיוולד יודעת אותו. ממש לא. וסבלנות. שנית, טיפ קטן, את יכולה להיעזר בהתחלה ואולי גם בהמשך ביד אחת שתאחוז בבסיס של איבר המין שלו ורק את ההמשך לעשות עם הפה, כך שזה הופך אפשרי יותר. נסי וספרי איך היה

למעלה