היי מלך ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo54.gif
דבר ראשון מדובר בפרצוף מתריס מתחכם חיוך ממזרי מתעקש ולא כועס אם תשים לב להבדלים
זה כועס, וזה
מחייך אבל מתריס עומד על שלו ולרוב בזה אני משתמשת אם בכלל, בכל מקרה מה לפעמים משגע אותי בעיקר ביחסי מין שיש דברים שנראה להרבה גברים שטבעי שאנחנו הנשים נעשה כאילו כלום לא כרוך בזה בעיקר בקטע המנטלי אבל גם בקטע הפיזי לדוגמא כשאנחנו מוצצות שיגמרו לנו בפה, חדירה אנאלית, ועוד מצפים שנהיה פרפקט ומה לעשות שני המעשים הללו לא טבועים בנו גנטית
זה אמנם לא כל כך נורא לבלוע את הזרע אבל מה לעשות זה לא כל כך טעים ולכן אני ממתינה עם זה לגבר של חיי, ואנאלי האם פעם חווית החדרה של חפץ איבר לפי הטבעת מעל לגודל של אצבע תשמע זה כואב עדיין לא הצלחתי לקיים יחסי מין אנאליים למרות שהייתי מגורה וכו' ומדובר במאהב מגוון יכול להיות עדין , שעושה הכל ואני פשוט מזמררת איתו במיטה, אז באמת יש בי רצון שיהנה גם ככה אבל זה פשוט כואב לי ויש לי סף כאב גבוה, בפעם הראשונה שניסיתי וטענתי שכואב לי אז הפרטנר שלי אמר לא נורא זה כבר בפנים, אז נכון שהוא התגלה כאדיוט לפחות במיטה אז הוא לא נחשב למרות שקשה למחוק קטע כזה, למה בתור אישה אני מצופה להתרגל לסוג כזה של כאב ועוד להנות היי זה באמת לא קטע טבעי לאיזור הזה ורוב הגברים שתבקש מהם לחוות משהו כזה ירתעו לרוב מנטלית(טיפולי שיניים קלים בלי זריקה
), אבל בפעם הבאה אני אנסה עם KY
מקווה שהפעם זה יצליח
אל תבין אותי לא נכון אני נהנית ממין
, אני גם נהנית לרדת ובלי לתת לעצמי מחמאות להוציא מקרה אחד של מאהב שפשוט לא נהנה מזה שירדו לו, אפילו האקסים שלי היו שמחים לחוות את זה גם היום כך שכנראה אני עושה משהו נכון וכן גם אני קיבלתי טיפים תוך כדי ואו רעיונות מידידים אפלטונים שלי
טוב מקווה שהבהרתי את עצמי אני בחורה מאד חייכנית אבל לעיתים גם אני רצינית יותר
(שוב הפנים המתריסות מתחכמות) שגיתא
נ.ב. אני מתנצלת מראש אני יודעת שלא כל הגברים אותו דבר