שאלה על מעקות

רוית30

New member
שאלה על מעקות

מחפשת המלצות על מקום שעושה מעקות לפנים הבית, מברזל. בסביבות חיפה. חשוב, חשוב שיעמדו בתקנים של גובה, מרווח בין הסורגים וכו' תודה מראש על העזרה...

fireman

New member
זיו שחף

הוא מחיפה עושה עבודות יפייפיות. תרגישי חופשיה לציין שאת ההמלצה קיבלת מערן אייל אני מצרף לך קישור לאתר שלו. באופן כללי, התקן למעקות נקרא ת"י 1142, תצייני שאת מעוניינת במעקה שעומד בכל דרישות התקן, אין איש מקצוע שיסרב לעשות זאת.

פיטנגו4

New member
ערן, כל הכבוד !

ההתנפלות של צוות האמהות כאן השפיעה !
כל הכבוד על התוספת בנוגע לתקן !!!!

fireman

New member
דעתי לא השתנתה מאז הדיון האחרון בעניין

אני אמרתי שכל אחד צריך לעשות כטוב בעיניו. אותי, כמו שכבר ציינתי בעבר, לא מעניין תקן המעקות כי בגיל 25 אני לא מטפס על מעקות. מי שחשוב הדבר בעיניו יעשה מעקה לפי התקן, איש המקצוע יעשה ללקוח כל מה שהוא מבקש ועל זה היה הדיון בזמנו.... גולשים כאן בפורום "סימנו" תמונות של מעקות שאינם עומדים בדרישות התקן כאילו היוצר\היצרן הוא האשם בדבר ולא זה המצב....הדרישות הללו מגיעות היישר מהלקוח ובתור מי שבמשפחתו יש עסק עצמאי אני יודע שהשאיפה היא לרצות את הלקוח ובסופו של דבר למכור את המוצר שהלקוח מעוניין בו ולשביעות רצונו.

פיטנגו4

New member
לאנשי מקצוע יש מחויבות

מה שכתבת ברור, ולכן התוספת שלך מעולה, כי היא מידעת את הלקוח שיש תקן, ושהוא צריך לבקש. בדיוק ברגעים אלה,( בחיי !!! לא 1 באפריל!!!), סיימתי לתכנן מעקה מסוגנן. תקני כמובן, אלא מה??
הבוקר סירבתי לתכנן עץ לימון בוגר בפנטהוז ללא אישור קונסטרוקטור, כי משקלו פי כמה מכושר נשיאה סטנדרטי של גג. זה כלל ויכוח של חצי שעה, שיתכן שיגרום לכך שלא אקבל את העבודה. אז מה? אני לא מוכנה לקחת אחריות למשהו מסוכן. אני מסרבת לשים את החתימה שלי על משהו לא תקני. לאנשי מקצוע יש מחויבות, אני לא מבינה למה מסגרים פטורים מהמחויבות הזו. בכל אופן, אני שמחה על ניסוח התגובה שלך לשאלה של רוית30. אין שום טעם לפתוח את הדיון מחדש, וגם לא התכוונתי לכך.

למעלה