שאלה על ממלכה

D gitaL

New member
שאלה על ממלכה

סתכלו.... יש לי ממלכה דיי טובה לא מצויינת אבל טובה (סתם - 3מיליון GC,ד שאני יודע שזה לא הרבה) הכל היה טוב... כולם ממש טובים שחקנים בינוניים ושחקנים יותר טובים. עכשיו... רבתי עם בן אדם אחד מהממלכה שהוא גם ישראלי... ואין לי יותר כח להיות שם. לא יודע. גם היה לי יום ממש חרא ואז הוא נחת עליי עם הרצאות על WT"S וסתם חיפש סיבות להסתכסך ועבר עליי יום ממש חרא!!! אז אני חושב לעזוב את הממלכה. מה אתם אומרים? שווה?

La Gamba

New member
לא שווה!

שמור על נאמנות לממכלה שלך, להיות חסר נאמנות לממלכה זה חרא של דבר...

Awaken

New member
שים זין על נאמנות.....

מה זה נאמנות...... סתם חרא. זה משחק אתה אמור להנות ממנו אם אתה לא נהנה אז למה לך להשאר בממלכה? אתה כותב "נאמנות" כאילו זה משהו אמיתי, זה כולה משחק וזה לא כזה ביג דיל.

D gitaL

New member
עזבו אותכם

כבר רוקנתי אותה מחיילים (שלחתי את כולם לחברי הממלכה) ואח"כ זיינו אותי אחד אחד מ 2000 אקרים ל400 בשעתיים :) היית נאמן עד הסוף!!!! עכשיו פתחתי חשבון חדש לא ממש זוכר את המספרים יבוא ח"כ וחזרתי להיות קוסם גנב יותר כיף

La Gamba

New member
אני אומר לך מנסיון

גם אני הייתי ככה בממלכה אחת, בעידן שעבר, לא ממש היה אכפת לי מהממלכה, וברגע שהם התחילו להתעלם קצת ממה שעשיתי, התחלתי לפתוח במסע לקראת ממלכה חדשה, הייתי אגב, המחוז השני בגודלו אחרי המלך. לא נהניתי להיות כל פעם "חדש" בממלכה. עכשיו אני בממלכה שלי, והיא פורחת. אתם יודעים למה?! כי אנחנו נאמנים אחד לשני, כי אחנו רותים שנצליח, וכדי שאני אצליח, הממלכה צריכה להצליח, וכדי שהממלכה תצליח, אני צריך להיות נאמן לה. אז עכשיו אני בפלוגת המלך (אנחנו מחולקים ל4 פלוגות), אני השישי בגודלי, הולך לי מצויין באופן יוצא מהכלל, ויש לי כבוד. זה הכל חלק מהמחשק, לחשוב אנטיפת הורס את ההנאה, הקטע כאן הוא לשלב את האסטרטגיה עם הגורם האנשוי, הנאמנות לממלכה, והידיעה שיש כאן 24 איש (מקסימום) שרוצים בטובתך ומוכנים לעזור לך בעת צרה. זו ממלכה טובה, ומכיוון שאני רוצה שהרוב יהיו נאמנים לה, אני נאמן לה.

D gitaL

New member
אז זהו

רבתי עם אחד ולא הייתי בטוח בנאנמטנות שלו אליי ןגם אני עצמי התחלתי לפתח מחשבות אנוכיות! בגלל זה פרשתי הרגשתי שלא אוכל להמשיך להיות שחקן צוות

La Gamba

New member
אבל אתה נחשב כאחד האנשים האלה

(25 פחות אחד) חוץ מזה, הם לא צריכים להיות נאמנים אליך ישירות, אבל נאמנים לממלכה, אז אם אחד לא, לא נורא אם הוא מתקיף אותך. כן נורא, ובדר"כ הוא ימות. אבל לא נבכה אל דם, כלומר חלב, שנשפך.

God Killer

New member
מסכים עם גמבה

גם לי היה בעייה בממלכה שלי,הייתה מישהי אחת מה זה מעצבנת,כבר שקלתי לפרוש בגלל לממלכה אחרת ואז החלטתי שאני נשאר נאמן לממלכה... אני חשבתי לעצמי: "כוO אמק! אני המלך,אם מישהו עוזב זו היא" בכל מקרה עכשיו אמרתי לכולם לפוצץ אותה אז הורדנו אותה מ 1000 איקריים ל400 איקריים,עד סוף האייג' היא כבר תמות.

למעלה