שאלה על מיקרוגל

הילה35

New member
שאלה על מיקרוגל

יש לי מיקרוגל ישן ולא נקי. אני אמורה ללדת עוד כחודש וחשבתי לחדש כדי שאוכל לחמם אוכל לתינוקת כשתגדל, ולהיות רגועה... יש מבצע בשופרסל של מיקרוגל ב 200 שקלים של חברת one בנפח 17 ליטר. האם מישהו שמע על זה. האם כדאי? איני צריכה משהו משוכלל במיוחד. תודה

wil

New member
לא נקי? ממה את פוחדת?

זה לא כאילו שאיזו צורת חיים תוכל לשרוד את ההרתחה בקרינת המיקרוגל...

ודרך אגב סתם לידע כללי את לא צריכה

לפחד מהקרינה של המיקרוגל.כי: א: כמעט כל הקרינה נשארת במיקרוגל עצמו ב: גם אם יצאו כמה גלים אלקטרומגנטים אז רק אם תצמידי את הראש שלך לחלון של המיקרוגל אז אולי זה קצת יזיק . ברגע שאת עומדת מטר ממנו הקרינה בכלל לא משפיע אם בכלל יש קרינה.. פשוט סתם מנסים להפחיד את האנשים .

הילה35

New member
אם אזמין טכנאי לבדוק

קרינה כי שלי בן 7 שנים הטכנאי ממילא יקח 150 אז כבר שווה לקנות ב200 אם זה טוב

ראיתי את המיקרו הזה. מה שהטריד אותי זאת היתה המדבקה בצורת רשת שהדביקו על הדלת מבפנים. במיקרו שלי למשל (בראדר )יש רשת מתכת אמיתית שמוצמדת לחלון מהצד הפנימי . נראה לי מעט הזוי אם הרשת הזאת אמורה להגן מפני קרינה שתצא דרך הזכוכית של הדלת.

גלים אלקטרומגנטים כעיקרון לא יכולים

לחדור מתכת , מהמקום היחידי שהם יכולים לצאת זה מהחלון של המיקרוגל אם אתם כל כך מפחדים אתם יכולים לשים חתיכת מתכת שתכסה את הזכוכית . אבל אני חוזר שוב גם אם זה יוצא החוצה אין לגלים האלו מספיק כח לגרום נזק.

4Z1PF

New member
פחד מיקרוגל

אין מה לחשוש ממיקרוגל ישן. כדאי לא להשתמש במכשיר שיש לו אחת מהבעיות הבאות 1. אזורים מסויימים של המארז חלוד, במקומות אלו יתכן שהמתכת אינה מנחיתה הייטב את הגלים האלקטרומגנטיים, מחשש שהמתכת מחוררת. 2. המכשיר קיבל מכה מנפילה ונגרם לו עוות בעיקר באיזור הדלת. בנוסף כדאי להדגיש שקרינת המיקרו אינה נשארת באוכל. היא נעלמת מידית עם הפסקת פעולת המכשיר, עוד לפני שנפתחת הדלת. לדעתי, המיקרו הפשוט ביותר, המכני, הוא הטוב והאמין ביותר.

למעלה