שאלה על מין אנאלי

אמא39

New member
שאלה על מין אנאלי

שלום. אני בת 40 נשואה ואם ל3. לאחרונה בעלי מבקש ממני לבצע חדירה מאחורה. קשה לי מאוד ורציתי עצות מבנות מנוסות.. תודה. ליאת

נימשון

New member
קודם כל להשתחרר מחשבתית

ולהבין כי יכול להיות לך עונג גדול מאוד מחדירה אנאלית. אם לבעלך אין נסיון בנושא אז בקשי ממנו קודם כל לקרא על כך וללמוד את הנושא כי חדירה לתוכך כשאת לא מוכנה וללא כל הכנה מקדימה יכולה מאוד לכאוב ואז סביר להניח שזו תהיה הפעם הראשונה וגם הפעם האחרונה. לחדירה אנאלית דרושה הרבה מאוד סבלנות והיא לא מתבצעת בפעם אחת ישר בהתחלה גם וביוחד בגלל ההבט הפסיכולוגי והמחסומים שיש לנו בנושא זה. בפורום סקס נמצאת כותבת בשם חופשיה שאם תפנו אליה או תחפשו את כתביה בדבר מין אנאלי תוכלו ללמוד הרבה ובכלל לא חברים מאמרים בנט על הכנה למין אנאלי. חשוב מאוד להקפיד להרטיב את המקום ורצוי להשתמש גם בחומרי סיכה על בסיס מים כגון KY, יש להכין את האיזור ע"י החדרת אצבעות לאט לאט והרחבתו ורק אחרי כמה וכמה פעמים כשכבר תתרגלי להרגשה שיש משהו בפנים, רק אז להחלי לנסות מאוד לאט לחדוק עם איבר המין. שוב אני חוזרת, אם תעשו את זה לאט, עם המון סבלנות ובכיף אז צפויה לך הנאה גדולה מאוד.

אם את שואלת אותי

אני קראתי כל מה שאפשר על מין אנאלי, ניסיתי לפתוח את הראש כמה שיותר ועם כל הרצון וההתחשבות של בן הזוג ההנאה המיוחלת לא הגיעה... כנראה שזה משתנה מאחת לשניה. המסקנות האישיות שלי הן , שאם עושים את זה ממש ממש לאט ולא דוחפים בכח, אז זה לא נורא. נעים זה לא, אני עושה את זה בשביל שהוא יהנה, אבל גם גרוע מאד זה כבר לא.

היי אמא39 ../images/Emo140.gif

לא ציינת האם את רוצה בכך. אז, האם את בעצמך רוצה את זה בכלל?

אמא39

New member
אני כן רוצה

אני רוצה שבעלי יכנס אלי מאחורה זה נותן לו סיפוק וזה הכי חשוב לי.. אבל לצערי החור שיש לי קטן מידי בשביל להכניס זין שלם!..

למעלה