שאלה על מחזור

שאלה על מחזור

האם זה נכון שכמה שהבחורה גדלה כך כאבי המחזור שלה גדלים? למה שהייתי צעירה לא כאב לי ועכשיו לא רק שכואב אני גם מרגישה שבא לי להקיא..אז מה קורה פה?למה פעם לא כאב ועכשיו כן? תודה.

שאלה על מחזור

זה לא בגלל הגיל אלא בגלל הבשלות של כל המערכת. בתקופה הראשונה ( לפעמים כמה שנים) שאחרי המחזור הראשון עדיין המערכת לא בשלה ואין ממש ביוץ ושינויים הורמונליים מתוזמנים. אז גם המחזור לא לגמרי סדיר. בהמשך , המערכת מבשילה ואז הכל עובד תקין. זה הזמן שגם מופיעים כאבי המחזור שנובעים מחומרים מסויימים אשר מופרשים בתוך הרחם וגורמים גם להתכווצויות ( זה הכאבים ) וגם לתופעות כלליות ( שזה הרצון להקיא ויש עוד תופעות). אם קשה לך עם זה, פני לרופא נשים או לרופא המשפחה שלך ותקבלי משהוע מתאים כנגד התופעות האלו.

תודה ו..

איזה עוד תופעות יש? והאם זה דומה לכאבים של צירי לידה? ויש תרופות שמתפרסמות בעיתון שזה 100%טבעי זה הרבה יותר טוב לא?

מחזור

בעקרון מדובר בעיקר בכאבי בטן ולפעמים גם גב תחתון. יש בנות שגם סובלות מבחילות , הקאות , סחרחורת , כאבי ראש , כאבי רגליים וכו'. לרוב יש רק כאבי בטן ולא שום דבר אחר. זה לא דומה לצירי לידה. צירי לידה הרבה יותר כואבים. לא כל דבר שהוא טבעי , זה אומר שזה לא מזיק. גם התרופות מיוצרות מצמחים ולפעמים הן מזיקות. גם מריחואנה והרואין זה טבעי לגמרי (צמחי) , אז זה אומר שזה בריא? אם את רוצה שיקלו עלייך בכאבים , פני לרופא להתייעץ לגבי מה את יכולה לקחת נגד כאבים.

אבל

יש משו נגד כאבי הצירים חוץ מהפידורל שמרדים את הרגליים וגם יש בו סיכונים? עוד לא המציאו חומר מרגיע לאיזור? אבל אם מוכרים את התרופה ה100%טבעי הזה בבית מרקחת זה אומר שזלא מזיק לא? אני מפחדת ללכת לרופא למה הם יביאו לי תרופות שמזיקות לכבד בסופו של דבר... ‏

התשובה היא לא. יותר טוב לקבל עצה ממישהוא

שמבין ( רופא) ולא ממוכר בבית המרקחת שיש לו אינטרסים למכור מה שכדאי לו. כמו שאמרתי לך זה שזה טבעי לא אומר שזה נטול סיכונים.

why worry

New member
אם את בקטע של טבעי,

פני לרפואה המשלימה. (את יכולה להוועץ בפורום הזה). אני אישית טופלתי אצל רופאה כזו, שנתנה לי "תוספי תזונה" של סולגאר, אלו מעין כדורים כאלה שיש בפנים כל מיני שמנים וכאלה, אני נוטלת אותם כממש ממש כואב לי, הולכת לישון, ואח"כ עובר לי הכל. אני לא יכולה להגיד לך איזה סוג, כי, חחח, נשברה לי הקופסא
אבל הם ניראים כמו כדורים של אומגה 3. כמובן שאת יכולה להיות מטופלת בכל מיני שיטות כמו רפלקסולוגיה, דיקור סיני וכו'. זה מזה יעזור.

למעלה