שאלה על מחזה...

שאלה על מחזה...

היי אני עולה לי"א שנה הבאה ואני הולכת לעשות מופע של דיאלוגים-מונולוגים. הלכתי היום לארכיון של הקאמרי ובחרתי מחזה מאוד נחמד שקוראים לו :"הינשוף והחתתולה" שכתב ביל מנהוף. כבר הגעתי לאמצע קריאת המחזה ומאוד אהבתי... יש אולי למישהו עוד פרטים עליו? אולי מישהו שיחק בעבר בהצגה זו? או ראיתם? שמעתי שיש על זה גם סרט. וסתם אשמח לשמוע עליו דעה באופן כללי. תודה לעונים! ד"א זאת פעם ראשונה שאני כותבת משהו באיזשהו פורום אז אם שרשרתי לא נכון מצטערת מראש!

אחלה מחזה!

הוא מצחיק ושנון. אני ממליץ על הקטע עם השיהוקים, קטע גדול. אני יודע שפלורנס בלוך שיחקה בהפקה שעלתה ב"חאן" הירושלמי, את יכולה לצלצל ולשאול פרטים.

Envenom

New member
חריאת! דגנרט! ראש תחת מגולח!

מחזה משובח בהחלט
אצלנו בי"א עשו את הקטע בו הם נפגשים לראשונה כשהיא דופקת בדלת כשהוא מנסה להשקיף עליה. יצא מוצלח (למען ההבהרה, הכותרת היא ציטוט מתוך המחזה
)

ח שמתי לב שזה ציטוט...

אני מתה על החלקים שהיא מקללת אותו... אם אני יעשה את הסצנה הזאת מי שמשחק איתי צריך להיזהר!! מואאאאההההה (תוסיפו פה את האצבע של ד"ר איוול)סתם סתם... ניב אל תדאג! תודה על התשובות !(גם לפרציפלוך!)

Cabaret

New member
זה הדיאלוג בגרות שלי

עשינו את הסצנה של ההתאבדות והיה ממש מהנה. הבעיה היחידה הייתה שבחרנו את הקטע רק שבועיים לפני הבחינה ולא היה לנו הרבה זמן לעבוד עליו. היו לנו הרבה פאנצ'ים נחמדים, אני בטוח שאם היה לנו עוד קצת זמן זה היה משתבח, אבל לא נורא. אני חושב שזה מחזה קומי קלאסי עם הרבה איכויות ונחמד ביותר. וברוכה הבאה לפורום!

תודה:]

אתם לא מבינים אפילו כמה זה עוזר לי.. סיימתי לקרוא אותו לפני כמה זמן ובאמת נהנתי אבל תמיד יש את הספק הזה.... נווו טובב... למה אני פה בפורום בשעה כזאת אל תשאלו אותי P:

למעלה