שאלה על מונוגון

דוריתי2

New member
שאלה על מונוגון

התחלתי להזריק בפעם הראשונה מיום רביעי בירך למרות שהאחות הזריקה לי אני מרגישה כאילו הירך הימנית מאוד כואבת כאשר הזרקתי שם היום וגם נפוחה מה עלי לעשות?

עינת ב6

New member
../images/Emo39.gifהי דוריתי....

מונוגון הוא הורמון שומני וזו בד"כ הסיבה שהוא לא הכי נחמד. רבות וטובות בפורום המליצו לחמם את האזור לפני ההזרקה ואם אני לא טועה גם הציעו לחמם טיפה (אפשר ע"י שפשוף) את החומר עצמו.
מניסיוני האישי לעסות את האזור אחרי ההזרקה בתנועות סיבוביות מאוד עוזר, זה גם מקל על הכאב וגם מפזר טוב את החומר.
יש גם אזורים בירך בהם רצוי להזריק ואזורים שבהם מאוד לא מומלץ... אני מניחה שאם האחות הזריקה לך אז היא יודעת באיזה איזורים מדובר... בכל אופן מקווה שיעבור לך מהר... ושמהכאב הזה ייצא משהו מאוד מתוק...
בהצלחה חמודה!

נועם@בת

New member
זאת תגובה מוכרת ומעצבנת למנוגון

המנוגון גורם לתגובות כאלה, כמו עקיצה או כמו מכה רצינית ונפיחות. הוא אמנם לא שומני כמו שחושבים בטעות (אחרת לא היה נמס במים) אבל הוא בהחלט יכול להכאיב. מה שעזר אצלי היה לחמם את אמפולות הממס בכף היד עד שיגיעו לטמפרטורת הגוף ורק אחרי כן להמיס והלזריק. אחרי ההזרקה לעסות בצורה נמרצת- ממש לשפשף עד כאב, ואז ללחוץ עם הצמרגפן על מקום הדקירה במשך כמה דקות. יתכן שמה שעזר בסופו של דבר היתה העובדה שהתרגלתי
. בהצלחה נועם

רוית ב

New member
מנוגון עדיף בטוסיק (אייקון של טוסיק

בגלל ההרגשה של הכאבים אחרי ההזרקה הישבן סובל הכל אני הזרקתי את כל התרופות מלבד המנוגון בבטן בישבן אין לזה שום תופעות לוואי חבל על המאמץ והסבל המיותר כידוע סבל ואני לא הולכים יחד... תזריקי אותו בטוסיק זה לא כואב זה לא שומני וזה לוקח שניה. בהצלחה בטיפול

בחזיה.

המקום הכי טוב לחמם בו את המנוגון לפני ההזרקה הוא בתוך החזיה שלך. כמה דקות שם והאמפולה יוצאת חמימה וטריה, הישר להזרקה שתהיה הרבה פחות כואבת. מאחלת לך לחוש במהרה תופעת לואי אחרת של הנוגון, הרבה יותר סימפטית, שאורכת תשעה חודשים.

דוריתי2

New member
בי בנות שאלה

מיום רביעי אני מזריקה אמפולה וחצי אני ובעלי לא מקיימים יחסי מין עד ההזרעה כשבועים בערך יחסי מין האים זה טוב לחכות עים הזרע שבועיים או לקיים יחסי מין?

הרופא שלי לא מגביל

השאלה האם יש לכם בעיית זרע או לא. אם לא, על פי הרופא שלי - תעשו מה שאתם רוצים. אם כן - אני מניחה שבנות ממחלקת הזרע יוכלו לענות לך טוב ממני.

עינת ב6

New member
דוריתי...

יש המון דעות שונות לגבי מה כדאי ומה לא...
הדבר הכי מומלץ לדעתי הוא לא להתנזר כ"כ הרבה זמן לפני... יש כאלה שאומרים שכדאי יומיים לפני להפסיק עם יחסי המין אבל הרופאים שלי אמרו לנו שזה ממש לא נחוץ כי בכל אופן משביחים את הזרע ואין ראיות ברורות עם קיום היחסים פוגע ואולי אפילו מועיל... בכל אופן לדעתי כדאי לקיים יחסי מין כי תמיד יכול להיות מצב שיש ביוץ טבעי ואתם יכולים לתפוס עליו טרמפ ואולי זה אפילו יצליח
(אמן...
אמן...
) בקיצו תנסו לנהוג כמו שהתנהגתם עד עכשיו... אל תמנעו מעצמכם יחסים בגלל הטיפולים (לפחות זאת דעתי ודעת הרופאים שלי...) המון המון בהצלחה במה שלא תבחרו...
מחזיקה לך אצבעות!

הי דוריתי

אם עושים הזרעה במילא משביחים ואז אם יש ירדה כלשהיא באיכות בגלל התדירות זה מסתדר על ידי ההשבחה. כך שאם אין בעיית זרע אז אין שום בעיה.

blessed

New member
לא מדויק

ההשבחה אינה יכולה לשפר פרמטרים של כמות ושל מורפולוגיה ובעצם נדמה לי שיותר מתאים לקרוא להשבחה "שטיפה" מאשר "השבחה" כי עיקר הפעולה היא להוציא מרכיבים מסוימים של נוזל הזרע. מה שקורה ביחסי מין תכופים היא שכמות הזרע יורדת ואת זה שום השבחה לא יכולה לתקן. אם אין בעיה ידועה של ספירה נמוכה אז בדרך כלל אומרים שאין לזה משמעות ואפשר לקיים יחסים כל יום. מצד שני התנזרות ארוכה מדי אולי תעלה את הכמות אבל פוגעת במורפולוגיה. לכן צריך למצוא את "שביל הזהב" שבו תהיה כמות ואיכות אופטימליים וההמלצה היא התנזרות של יומיים-שלושה. ושוב אני מדגישה שזה יותר משמעותי במקרים שיש בעית זרע ידועה.

התייחסתי במצב של זרע תקין

מה שכתבתי התייחס לירידה סטנדרטית בשל התדירות. וכשאין כל בעיית זרע. כמובן שכשיש בעיה אז צריך להשמע להוראות המומחים לגבי משך הזמן שיניב זרע אופטימלי

ל א ו

New member
דורית לא לוקחת על עצמי אחריות

של טוב או רע אבל יכולה להגיד לך מניסיון שלנו, בפעם הראשונה: אמרו לנו בבית חולים לא לקיים יחסים במשך 6 ימים לפני ההפריה , היתה הצלחה של 25%. בפעם השנייה, לא כלכ ך התאפקנו ויומיים לפני ההפריה קימנו יחסים (עד שזה קורה לנו אז זרמנו עם התחושה של מה שצריך לקרות יקרה.....) והפלא ופלא הצלחה של 75% ואצלנו יש זרע ברמה גרועה כלכך שזה עצוב! בכל מקרה שבועיים זה יותר מידי זמן, נראה לי בין 3 ל-5 ימי התנזרות יעשו גם את אותה הפעולה. שיהיה בהצלחה!

רוית55

New member
מונוגון

אני הזרקתי בירך כדי שאוכל ללמוד להזריק לעצמי ואת האמת זה יותר כואב מהישבן גם אני חודש ראשון בטיפול מונוגון כבר 10 זריקות קבלתי בישבן ואתמול הזרקתי בירך וזה הרבה יותר כואב עכשיו יש לי הרגשה בירך שהיא נתפסה לי אם את לא מזריקה לעצמך עדיף שיזריקו לך בישבן. פעם ראשונה שאפשר להגיד זה שלמי שיש ישבן גדול זה יתרון ולא חסרון במקרה הזה....

למעלה