שאלה על מאריה

antonio44

New member
שאלה על מאריה

מה היה טיב היחסים שלה עם ויטני יוסטון? האם הן באמת היו חברות קרובות כפי שמאריה הצהירה או שמע שררה ביניהן יריבות?
באופן כללי מה אתם חושבים על הדואט ביניהן?

קוֹבּ

New member
הן היו בנות זוג

אחרי הפרידה של מאריה מטומי ושל וויטני מבובי בראון הן התנסו לתקופה קצרה בזוגיות לסבית.
במקביל הקליטו את השיר לפסקול של הסרט נסיך מצריים.
ממערכת היחסים הקצרה נולדה קלי אוזבורן.
אחרי הפרידה אכן חלה הדרדרות במערכת היחסים בין השתיים, אך לאחר מותה של וויטני בחרה מאריה לראות בעיקר את הטוב בוויטני ולבכות את לכתה באופן מכובד ללא טינה.

אני אישית חושב שהדואט לא מרגש ולא נותן מספיק מקום לקולות של שתיהן. דואט מאכזב שהגיע לו הכשלון היחסי שזכה לו במצעדים.

McBrownie

New member
יש יריבות כמו כל 2 זמרות מצליחות שמתחרות על

ראש המצעד.

לאחר הדואט הן טוענות שהן היו חברות טובות [אתה יכול לחפש את הראיון שלהן אצל אופרה, בו הן שרו את הדואט, וכל אחת שרה סינגל משלה לקידום האלבום האחרון], אבל אני זוכר ראיון של וויטני שהיא אמרה שהיא פעם באה והציגה את עצמה למאריה באיזו מסיבה/טקס ומאריה לא התייחסה אליה, או לא שמעה אותה, או לא לחצה לה יד או משהו כזה.

אני מסכים עם קוֹבּ בנוגע לדואט.

Mידאס

New member
רגע, היא לא הייתה עם דה-בראט טאט טאט?

קוב, יא פרום!

eranmc

New member
ג'ועל נפש, מזל שהיא הייתה בכלא תקופה

עוד רמיקס כושל והיינו סוגרים את הפחשם והרגליים של מורן.

roimc

New member
לא הוגן לקבוע שהדואט נחל כישלון בנצעדים,

הוא אמנם לא עשה חיל בארה"ב, קנדה ואוסטרליה, אבל באירופה ושאר העולם הוא היה להיט גדול. המצעד האמריקאי הוא בעל החשיבות הגדולה ביותר, ללא ספק, אבל עדיין יש עולם שלם גם מחוץ לארה"ב. אני שמח שלפחות האירופאים, לשם שינוי, העריכו את היופי של השיר.

roimc

New member
אבל לכבשים הצעירות והתמימות שלא ידעו את יוסף

כדאי להדגיש כי אמנם הוא לא זכה להצלחה בארה"ב, אבל כן היה להיט גדול באירופה. הסתכלי על חצי הכוס המלאה, בתי. כך למדתי בשנים האחרונות מאז שראיתי את האור.

ForeverMC

New member
רועי צודק, השיר היה להיט מצליח מאוד באירופה

אני לא התלהבתי כשיצא,אבל דווקא במרוצת השנים, אני מוצא בו הרבה קסם, במיוחד בחלק של מאריה.

Mידאס

New member
אני חושב שעד שהן ביצעו יחד את הדואט

הן היו סוג של יריבות, לפחות מבחינתה של וויטני (אחרי הכל מאריה קצת STOLE HER THUNDER), גם אם זה לא נאמר OUT LOUD על ידי מי מהשתיים.

הדואט ביניהם היה אמור להיות הברקה גאונית של חברות התקליטים של שתיהן, כי אחרי שנים של חרושת של שמועות על יריבות קשה בין השתיים, הנה הן חוברות יחד לדואט. אממה? הדואט לא ממש תפס, או לפחות לא השיג את מה שאני מניח שציפו לו בחברות התקליטים של השתיים.

מה שכן, נראה שאחרי שהן עבדו יחד, הן הפכו לחברות. לא יודע אם BFF, אבל הן היו בקשר. מאריה העידה מעט אחרי מותה של וויטני שהיא שוחחה אתה זמן קצר לפני שהחזירה את נשמתה לבורא, והיא אף הוזמנה להשתתף בטקס הלוויה של וויטני (ומהתמונות ששוחררו לתקשורת היא נראה די שבורה).

eranmc

New member
בכנות? לא חושב שהייתה יריבות

אולי קנאה לגיטימית על ראש המצעדים.

אני מאמין שהן אהבו אחת את השניה.

למעלה