אצלי הרב לא הסכים ולכן פניתי לרב פוסק
בס"ד לרב פוסק יש סמכות לקחת על עצמו את הדין ולהתיר לנשים, וזה כמובן במקרה ספציפי מיוחד. גם לי קרה שהכרתי בחור חרדי שבהכרות שלנו הייתי ללא כיסוי ראש וביקש שאשים כיסוי ראש ושמתי לכבודו בפעם השניה שנפגשנו, אבל רק לפגישות שמתי, האמת זה בלבל אותי במידה מסויימת והתחלתי לחשוב, זה עורר בי יסורי מצפון, שתפתי אותו בתחושות הללו, ושאלתי אותו" איך אתה רואה את זה שכולם יודעים שאני בלי כיסוי ראש, ובמפגשים שלנו אני עם כיסוי ראש, דוקא בגלל שבקשת וכיבדתי אותך ומצד אחד כאילו שלא מכבדת את ה' יתברך וזה קונפליקט לא קל , וושאתה נותן לי להרגיש צבועה, פעם עם כיסוי ופעם בלי וזה עושה לי רע, והתגובות של הסביבה וכו' בכל אופן השידוך לא נראה לי וזה נגמר. אני מאוד אוהבת כיסוי ראש, בתפילות ובשבת אני עם כיסוי ראש. ועכשיו לתגובה שאמר אחד הכותבים לגבי רווקות הייתי בשיעור תורה לגבי זה. העניין של הכיסוי ראש קשור באשה שהייתה עם איש. וזה העניין של הכיסוי ראש שאחרי שאשה הייתה עם איש מחוייבת כיסוי ראש, יש חושבת אצל האשכנזים שאם הייתה ביחוד איתו כבר חייבת כיסוי ראש מחשש שהייתה איתו. זאת הסיבה שרווקות לא מחוייבות בכיסוי ראש, אלא רק בתפילה. במידה והרווקה הייתה עם איש היא מחוייבת כבר בכיסוי ראש גם אם עדיין לא נישאה, אבל כדי לא לגרום לה בושה, התירו לרווקות. בשורות טובות