שאלה על כאבים

jewel4

New member
שאלה על כאבים

שלום לכולם. אני לא פעילה בפורום, אבל רציתי לשאול שאלה. אני בת 33 וכבר כמה חודשים (בסביבות 3 פלוס מינוס) יש לי כאב בכף הרגל בבסיס העצם של הבוהן, באיזור שמסומן בתמונה. הצילום הוא לא של כף הרגל שלי, מצאתי את זה ברשת כי אין לי אפשרות לשים תמונה שלי. הכאב הוא לא נקודתי אלא פרוש על כל האיזור הזה כששיאו נמצא ממש בבסיס העצם ועל השפה הפנימית של כף הרגל. (באזור הכי בולט של העצם כלפי פנים) הכאב קיים בשתי כפות הרגליים באותו מקום אבל בכף רגל שמאל זה טיפה יותר כואב. בהתחלה חשבתי שהכאב הופיע בגלל נעליים חדשות שהתחלתי לנעול, אבל כבר חודש אני לא נועלת את הנעליים האלה והכאב קיים באותה עוצמה. אני יודעת שאיזור הכרית שמתחת לבוהן הגדולה הוא איזור הלב, אבל משרטוטים של כף הרגל שראיתי הבנתי שיש עוד דברים באיזור זה. אודה למי שיוכל להסביר לי מה פשר הכאב. עדי.

csh018

New member
תמיד מאשימים את הנעלים

אך כנראה הנעל החדשה תרמה לאיזו מודעות עם המקום. הכאב יכול להיות סתם מקומי מיציבה לא נכונה, יתכן תחילתו של תהליך אלוס ואלגוס ( שהעצם מתכופפת פנימה). יש לכך השלכות בהיבט הפיזיולוגי וגם ההוליסטי. לגבי רפלקס של אברים אז זה האיזור צומת רצינית של מספר אברים וכל אחד מהם צריך לאיבחן בנפרד. בריאות טובה שלומי

בלוטת התריס ויותרת התריס

שלום לך אזור זה מיצג את יותרת התריס זו בלוטת האחראית על יצור הסידן....ידוע שבסביבות גיל ה 30 יש ניסגה ביצור הסידן בעצמות כדאי לך לבדוק את בלוטת התריס ואת יותרת התריס , בהבט הנפשי זהו איזור שמושפע ממשברים על רקע רומנטי...חברתי...אהבה נכזבת....אכזבה ממשהו במשפחה....כמובן שמידע זה אינו כללי מאוד ומאוד שיטחי אשמח לאבחן עמוק יותר פתוח תמיד - רפלקסולוג בכיר

elley

New member
לא ממש מדויק

הגוף לא מייצר סידן. סידן הוא מינרל שחייבים לצרוך באמצעות תזונה או תוספים. בלוטת התריס ויותרת התריס אחראיות על חילוף החומרים בגוף, ובין היתר גם על ספיגת הסידן אל העצמות ו/או שחרורו אל מערכת הדם. ירידה משמעותית ביכולת ספיגת סידן לעצמות מתרחשת בעיקר לאחר הפסקת הוסת אצל נשים (ולא סביב גיל 30. עד תקופה זו אנו יכולים רק לבנות את המסה הבסיסית של סידן בעצמות). העיגול המצויר על התמונה גדול מאד וכולל הרבה מאד איברים - מעבר לאזור תגובה של בלוטת התריס יש גם תימוס, לב, קצת סרעפת, ואם אני לא טועה גם קצת קיבה. ככה שקשה לאבחן מהתמונה בדיוק מה. גם לא מסופר לנו איזה סוג כאב יש (חודר, עמום, אופקי, רוחבי וכו'), ואין לנו את התמונה של הרגליים הממשיות - ככה שאין לנו אפילו שמץ של רמזים שאפשר להתחיל מהם. כמו שאמרו לפני - אין מספיק מידע. אם לפחות היתה לנו תמונה של הרגליים האמיתיות (ולא תמונה סתם), אפשר היה להיות מעט יותר קונקרטיים. אנשים פונים לפורום הזה כדי לקבל מידע מהימן. חשוב שנשמור על רמה מקצועית כאן. יום טוב.

לאלי

אם היית קורא את שכתבתי עד הסוף היית מבין שזה בדיוק מה שכתבתי שהמידע הוא מאוד בסיסי וחייבים לבצע אבחון מדוייק מול המטופל הרבה בריאות ואושר לך ולכולנו

היילינג

New member
היי לך עדי ...

טוב גם לי קוראים עדי
אבל לא משנה .. אני לא מתעסק בסיפטום אלא בתוצאה הישירה . את מציינת שיש לך שם כאבים 2 הרגלים באותו אזור . בוא נשאל שאלה אחרת , בגלל שזה אזור של האש ( כלומר עשיה פנימית וחיצונית . ) א: העם בתקופה האחורנה היית נתונה ללחץ כל שהוא בצורה מאוד חזקה ? ב: העם את סובלת מכאבי ראש לעיתים קרובות ג: העם יש לך בתקופה הזאת של החיים את מרגישה שיש לך המון חרדות תחושה של בלבול מסויים , בכל מה שקורה לך . ? אני פשוט מטפל ברפלקסולוגיה בצורה הולסטית אני לא מנתח את הרגל לפי הקשר פיזי . כי הרגל היא הרבה מעבר למה שאנשים חושבים . טעות לפי דעתי היא לחשוב בהקשר של רפואה קונבנציונלית .. אלא ללכת למקום האמיתי .

למעלה