שאלה על ירדנה האם מישהו מכיר את השיר שנקרא "זריחה" ומהו הפרט המעניין המסתתר מאחוריו?
ר רוני 1502 New member 17/2/03 #1 שאלה על ירדנה האם מישהו מכיר את השיר שנקרא "זריחה" ומהו הפרט המעניין המסתתר מאחוריו?
N nati j New member 18/2/03 #2 זריחה מכיר את השיר ואני אשמח לדעת מה מסתתר מאחוריו אני רק יודע שהוא יצא בתקליט אתה לי ארץ אבל בקלטת ובדיסק או לא מופיע
זריחה מכיר את השיר ואני אשמח לדעת מה מסתתר מאחוריו אני רק יודע שהוא יצא בתקליט אתה לי ארץ אבל בקלטת ובדיסק או לא מופיע
ד דמעות של מלאכים New member 18/2/03 #4 השיר יצא בתקליט "אתה לי ארץ" אבל לאחר קדם האירוויזיון הוא הוצא מהתקליט והשיר "עוד נגיע" הושם במקומו. היום, התקליט עם השיר "זריחה" נחשב פריט לאספנים.
השיר יצא בתקליט "אתה לי ארץ" אבל לאחר קדם האירוויזיון הוא הוצא מהתקליט והשיר "עוד נגיע" הושם במקומו. היום, התקליט עם השיר "זריחה" נחשב פריט לאספנים.
ר רוני 1502 New member 18/2/03 #5 נכון אך נעשה עוול לשיר היפה הזה אינני מבין עד היום מדוע נעשה עוול כה גדול לשיר כזה יפה . לא היה מקום לעוד שיר בתקליט?
נכון אך נעשה עוול לשיר היפה הזה אינני מבין עד היום מדוע נעשה עוול כה גדול לשיר כזה יפה . לא היה מקום לעוד שיר בתקליט?
ד דודו טל New member 18/2/03 #6 נכון השיר מדהים, וחבל שהוא לא נכנס לאלבום נורמלי שלה. הוא מצויין, והוא טוב.
ד דמעות של מלאכים New member 19/2/03 #7 מסכימה ... במקרה לפני שלוש שנים בערך קניתי את התקליט (עם השיר "זריחה") בחנות חור בשחור בתל אביב. אולי באוסף עתידי יהיה מקום לשיר הזה.
מסכימה ... במקרה לפני שלוש שנים בערך קניתי את התקליט (עם השיר "זריחה") בחנות חור בשחור בתל אביב. אולי באוסף עתידי יהיה מקום לשיר הזה.
D danashi New member 21/2/03 #8 אור כחול כתום לנשום משהו בחום משהום בתום לב סתם, אני לא יודעת אם אלו באמת המילים, ואוו, עושה לי להתגעגע...מעניין כמה שנים יקח לי למצוא את הקלטת באחד הארגזים
אור כחול כתום לנשום משהו בחום משהום בתום לב סתם, אני לא יודעת אם אלו באמת המילים, ואוו, עושה לי להתגעגע...מעניין כמה שנים יקח לי למצוא את הקלטת באחד הארגזים