שאלה על יובש :

שאלה על יובש :

הבת שלי בת שלוש. בימים האחרונים שמתי לב ליובש בפנים שלה ובכפות הידיים. אבקש המלצה לטיפול ביובש.

יובש

שלום רב, האם ישנם תופעות או סימפטומים אחרים שאבחנת בהם בימים האחרונים כמו: בעיות בעיכול, שינה, מצב רוח ועוד.. האם הילדה עברה מחלה לאחרונה? הימים האחרונים הם מאד יבשים עם הרבה חשמל סטטי באוויר, אם מדובר רק בבעיה זו את יכולה למרוח לך שמן תינוקות אך בבקשה לא להגזים. אם ישנן תופעות נוספות יש להתייחס אחרת לחלוטין. ערב טוב שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

Einatm

New member
ביומיים האחרונים כל המדינה סבלה

מיובש, מרוחות מזרחיות, קרם עשיר והרבה נוזלים יפתרו את הבעיה.

כמה טיפים..

ראשית לשתות הרבה .. שנית למרוח המון קרם - יש אקווזיום עם ויטמין E שהבסיס שלו מים והוא נספג במהירות וממש מחלחלח את העור את זה ניתן למרוח המון.. בנוסף ממולץ למורח כ 2-3 ביום קרם על בסיס שמן - לחברת וולדה יש קרם על בסיס של קלנדולה שלטעמי הוא מצויין. ואם ביתך תתן לך שווה למרוח לפני השינה מעט שמן זית על הפנים. חשוב לזכור שמים חמים מייבשים את העור לכן ממולץ לעשות אמבטיות פושרות , אפילו במחיר של אמבטיות קצרות יותר. כמו כן הייתי ממליצה לך ללחלח את החדר עם מכשיר אדים ( רצוי קר) . לשתות המון - ציינתי?
בהצלחה, יעל

../images/Emo51.gif רבה לכל התשובות שקיבלתי

הילדה לא סבלה ממחלה בשבועיים האחרונים (חוץ מקצת נזלת). אמנם היא חוזרת מהגן מותשת אבל זה לא משהו נדיר. שאלה ליעל - היכן אפשר להשיג את הקרם של וולדה שהמלצת לי עליו ? האם צריך מרשם מרופא ? שיהיה לכולנו יום נעים ושנשמע רק בשורות טובות.

למעלה