שאלה על יובש

שאלה על יובש

שלום לכולן, אני בת 32 שכבר שנים ארוכות מאוד ניהנת ממין. בשנה וחצי האחרונות לא קיימתי יחסי ומין ולפני כשבוע ובשעה טובה חזרתי לכך עם בחור מקסים. אבל פתאום גילתי שאני מאוד יבשה. בכל שנותי בהם קיימתי יחסי מין מעולם לא סבלתי מיובש. האם זאת בעיה ביולוגית? האם כדי לי לפנות לטיפול? האם מישהי סובלת מאותה תופעה? האם זה בגלל הגיל? תודה

שלום לך,

הכי חשוב- מזל טוב! התחלה של קשר זה מרגש וכייפי, ונעים. אני מקווה שימלא אותך אושר והנאה עד אינקץ לגופו של עניין לא ציינת האם את משתמשת בגלולות או לא. לרוב יש לזה משקל. ראשית ממליצה להחליף או להפסיק גלולות. שנית, אפשר לקנות חומר סיכה כגון ID או KY או דורקס פליי- את כולם ניתן לרכוש בסופרפרמים למיניהם. שלישית ואחרון, כפי שציינת לא קיימת הרבה זמן יחסי מין, אולי זה קשור בהתרגשות או במבוכה של לחזור לעניין. לא כתבת למה לא קיימת יחסי מין - האם היה שם עניין רגשי, או אישי אחר שהפריע לך?? בהצלחה

אני לא משתמשת בגלולות

הקשר החדש אכן ממלא אותי באושר והנאה עד אינקץ. לא קיימתי הרבה זמן יחסי מין כי בשלוש השנים האחרונות בעיקר שברו לי את הלב בנוסף, פשוט לא מצאתי פרנטר ראוי (לא אוהבת לקיים יחסי מין לשם הסקס)

אושר זאת כבר התחלה טובה

הי הדר שוב שלומות, ראשית אני שמחה שאת מספיקה כנה ומחוברת לעצמך ולא מתפשרת על יחסים שאת לא שלמה בהם. שנית, רציתי לשאול האם בכל הזמן הזה שלא קיימת יחסים האם היית פעילה מינית עם עצמך, אוננת? השתמשת באביזרים וכו? במידה והתשובה היא לא, יכול להיות שהגוף שלך מצריך קצת זמן הסתגלות והתרגלות להתעוררות מינית מחודשת. אם את בריאה באופן כללי, והמחזור שלך תקין, ואת לא לוקחת גלולות, אין סיבה שזה לא יפתר מאליו. לדעתי, כדאי לך להחזיק ליד המיטה חומרי סיכה וכל השאר יבוא מעצמו על מקומו בשלום. אם לא, את מוזמנת ליצור קשר

תודה רבה

אני מאמינה (מקווה)שהבעיה אכן נובעת מחוסר תפקוד מיני שנמשך זמן ארוך מידיי. בכל התקופה הזאת כן הייתי פעילה מינית עם עצמי, אם כי במידה מינורית אם הבעיה לא תיפטר בהחלט אצור קשר, תודה רבה

למעלה