שאלה על טסט

frogie

New member
שאלה על טסט

היה לי היום טסט הטסטר לא נגע בהגה, לא בלם, לא העיר בכלל עשיתי רוורס מושלם רק אחרי שהעברתי הילוך מרוורס לראשון הרגל שלי רעדה קצת ובדקתי עוד פעם אם באמת העברתי לראשון מה אתם חושבים? (זה היה טסט שלישי
)

costaet

New member
תלוי בעוד דברים

איך בדקת שהעברת לראשון? הסתכלת? העברת לניטראל והחזרת לראשון? זה לא אמור לקראת אבל זה לא נשמע חמור, אם חוץ מזה נהגת טוב יש מצב לא רע שעברת.

frogie

New member
הסתכלתי נגעתי

בגיר ראיתי שבאמת עומד על הראשון והמשכתי בנסיעה

costaet

New member
בגדול לא אמורים להסתכל

אבל יחסית זה לא חמור, ואם חוץ מזה לא הראת חוסר שליטה ברכב ונהגת טוב אז כנראה שעברת.

Marble Arch

New member
מה זה לא אמורים להסתכל?

אז מה היא אמורה לעשות, לשלוח קרן טלפטית לגיר שיודיע לה באיזה הילוך הוא?

costaet

New member
?

זה לא בעיה בכלל לדעת באיזה הילוך האוטו נמצא בלי להתסכל, חוץ מזה אמורים "לזכור" באיזה הילוך נמצאים ואם לא בטוחים אפשר לשלוח יד לידית ולהרגיש. אותי המורה לימד שאסור להסתכל, וכל הזמן שנהגתי בידני אחרי שעברתי טסט הסתדרתי יפה מאוד בלי להסתכל - כי פשוט אין שום סובה.

kfktj

New member
בטסט הראשון שנכשלתי

רשמו לי "הסתכלות על תיבת ההילוכים"

Marble Arch

New member
אולי הסתכלת באופן מוגזם,

אולי בזמן שהיית אמור להסתכל על הכביש? אמנם אמורים "לזכור" באיזה הילוך נמצאים (למה שמת את זה במרכאות??..), אבל כולנו בני אדם ואפשר להסתכל- לתשומת לבך, היא יצאה מחניה, ככה שהעובדה שהיא לא מסתכלת על הכביש לא מסכנת אותה או אף אחד אחר. מאוד יכול להיות שאתם צודקים, אבל זה נשמע לי תמוה וקטנוני.

costaet

New member
לא קטנוני

בסופו של דבר זה תפעול בסיסי של רכב, נכון כולנו בני אדם אבל לא צריך להסתכל - בשביל זה יש לך הרבה שיעורים עם מורה נהיגה בשביל ללמוד לתפעל את הרכב באופן בסיסי - וזה כולל תפעול ידית ההילוכים.

16תומר

New member
רוב הסיכויים שעברת

אבל היום אי אפשר לדעת...תמיד הטסטרים מוצאים משהו להכשיל עליו.

aviGODFATHER

New member
אז ככה...

אני מאמין שעברת. לא הבנתי לגמרי איך בדקת שאתה שילבת לראשון, אבל גם בדרך הכי בולטת - שילוב לניוטרל וחזרה לראשון אני לא רואה כאן שום סיבה להכשלה. זה דבר שיכול לקרות לכולם, ועל אחת כמה וכמה שזה בלחץ של הטסט. אבל כמו תמיד, יכול להיות שעשית דברים לא טובים שיכולים להיות סיבה להכשלה, אבל הטסטר החליט לא לבלום אותך...

למעלה