שאלה על טסט

גולן ג

New member
שאלה על טסט ../images/Emo73.gif

יש לי טסט בעוד שבועיים, חיפשתי בפורום "טסט" ולא הגעתי לתשובה שאותה חיפשתי (לשאלה מאוד פשוטה
). מה עושים בטסט? המורה אמר "מה שאתה עושה בכל שיעור, ואפילו פחות", אבל בכ"ז זאת לא בדיוק תשובה מספקת.. על מה שמים את הדגש? איזה "אלמנטים" מיוחדים כולל הטסט (למשל - סוגי חניות), וכו'... תודה

זה שונה אצל כל טסטר.....

כל טסטר בוחן בדרך אחרת.....אבל אם ניגשת לטסט אתה אמור לדעת איך להתמודד עם כל דבר... הוא יכול למשל לנסות להכניס אותך לאין כניסה ולבדוק אם שמת לב לתמרור... אבל יכול להיות גם שכל הטסט הוא רק יגיד לך שמאלה/ימינה יש מקרים שגם לא עושים חנייה..

miss_t

New member
ומוסיפה

הטסטר בא לבדוק את השליטה שלך על המכונית, את קבלת ההחלטות שלך, מתן זכות קדימה, זהירות, תמרורים, מראות.... בשביל לבחון דברים אלו ועוד הוא יפנה אותך ימינה או שמאל, וכשהוא לא אומר כלום זה ישר(או לפי תמרורים). וזהו... ליאת.

«Spider»

New member
וגם

בדיקות במראה לפני שאתה עובר נתיבים ובעצירות. גם ברחובות שזכות הקדימה היא שלך תזרוק מבטים קצרים לצדדים בשביל להיות בטוח. אל תהיה לחוץ אם בכל זאת נלחצת אל תראה את זה לטסטר בהצלחה

Antonio Montana

New member
תיקון קל

לפי מה שהבנתי, לא מותר לבוחנים להטעות תלמידים, כמו להכניס למשל לאי כניסה ולבדוק אם אתה מסתכל בתמרור. אמנם חשוב להראות שאתה ער לתמרורים אבל לא מבצעים כאלה פעולות הטעייה.

למה אסור?

כניסה לאזור בו בוצה תמרור אין כניסה זו טעות והתלמיד צריך להיות מודע לכך. תחשוב נגיד בצומת שמותר לפנות רק שמאלה והתלמיד ימשיך ישר(סתם הבאתי דוגמה) זה אסור ואף מסוכן! לבוחנים בהחלט מותר להוביל אותך לאין כניסה ולראות כיצד תפעל

Antonio Montana

New member
אם אתם אומרים שמותר..

אני לא אתווכח, פשוט אני שמעתי את זה ממישהו שיודע עניין (מנהל של בית ספר גדול ומכובד של בית ספר לנהיגה באיזור השרון, שבעסק כבר 30 שנה) הבן אדם מכיר כמעט כל טסטר בעולם ובמפורש הוא אמר לי שאסור לבוחנים להטעות בכוונה את הנבחנים. על כזה דבר אפשר להוציא עירעור ותלמיד בבית סיפרו אכן הוציא עירעור וזכה בו , ועבר את הטסט לאחר מכן.

NBGirl

New member
מה יש בטסט ../images/Emo35.gif

כפי שכבר אמרו כאן זה באמת משתנה מטסטר לטסטר אבל, ברוב המקרים תהיה נסיעה עירונית, בינעירונית, פניות שמאלה, ימינה
. חניה במקביל ברוורס היא נראה לי החניה המקובלת בטסטים... סך הכל צריך ליסוע במשך 20-25 דק' וזה באמת דומה למה שעושים בשיעור. סתם שיטוטים בעיר. (תסתכלו על זה ככה) המון המון בהצלחה

N I R VA N A

New member
מה באמת?

עושים טסט גם בדרך בינעירונית?? ותודה רבה גם לכל מי שענה!!!

למעלה