שאלה על טבילה

in stigmata

New member
שאלה על טבילה

שלום שלכם אחים לאמונה ולמלכות. , האם אפשר להטבל בים, ומה הכללים: מה התפילה שאומרים, מה מותר ואסור ללבוש (זה כמו הכללים של המקווה ביהדות) נ.ב, וגם עם זה נעשה לבד מקווה שהשאלה לא אידיוטית או משהו זה מתוך סקרנות .... עוד משהו!!! האם יש כאן משהו שיודע על חנויות של דיברי נוי נוצריים (תמונות, פסלים, צלבים וחרוזות). עם זה בחיפה או ביפו אפילו (שם החנות ורחוב יעזרות) מירם הקדושה היא ארון הקודש, ותפילת "שלום לך מירים" לא שולל את את אהבת האל והבן, זאת לא כפירה או כל דבר שתומרו, תחשבו על זה, ארון הקודש הכיל את לוחות הברית (הברית-דיברי האל), המן (בשר ישוע {הדם זה לאחר צליבתו-נוקוי חטאיים}) ומקל מושה (מנהיגות העם) היה לי חשוב להגיד את זה, אני רושב שמירים אם ישוע היא באמת ברוכה בשנים ויותר מכל ברוך פרי ביטה המושיע שלנו ישוע המשיח שנתן את עצמו בשם האב כקורבן לחטאנו

in stigmata

New member
ועוד משהו

ארון הברית היה מזהב ועליו יש 2 כרובים (מלאכים), וזה מממש כמו בשער של גן העדן לאחר גירוש אדם וחווה ( וַיְגָרֶשׁ, אֶת-הָאָדָם; וַיַּשְׁכֵּן מִקֶּדֶם לְגַן-עֵדֶן אֶת-הַכְּרֻבִים, וְאֵת לַהַט הַחֶרֶב הַמִּתְהַפֶּכֶת, לִשְׁמֹר, אֶת-דֶּרֶךְ עֵץ הַחַיִּים ( בראשית ג, כד) ) ספר שמות מעיד כי הכרובים קישטו את יריעות אוהל מועד. וְאֶת-הַמִּשְׁכָּן תַּעֲשֶׂה, עֶשֶׂר יְרִיעֹת: שֵׁשׁ מָשְׁזָר, וּתְכֵלֶת וְאַרְגָּמָן וְתֹלַעַת שָׁנִי--כְּרֻבִים מַעֲשֵׂה חֹשֵׁב, תַּעֲשֶׂה אֹתָם (שמות כו, א)) - מקדש, כלומר מרים, ריחמה וכן אל תשכחו לענות על השאלות- תבורכו

1ysrat

New member
מי יכול להטביל זה כהן דת "כומר"

כל זרם אם צורה שלה הקתולים שופכים מים על ראשו של התינוק האוטודוקסים בטבילים את כל התינוק במים

המקדש

הוא כל אדם שקיבל את ישוע המשיח לחייו, ורוח הקודש - השכינה שוכן בתוכו.

הטבילה

"נִקְבַּרְתֶּם אִתּוֹ בַּטְּבִילָה, וְאִתּוֹ גַּם הוּקַמְתֶּם לִתְחִיָּה עַל-יְדֵי אֱמוּנַתְכֶם בְּכֹחַ אֱלֹהִים אֲשֶׁר הֱקִימוֹ מִן הַמֵּתִים." (קולוסים ב': 12) הַאֵינְכֶם יוֹדְעִים כִּי כֻּלָּנוּ אֲשֶׁר נִטְבַּלְנוּ לַמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ, לְמוֹתוֹ נִטְבַּלְנוּ? נִקְבַּרְנוּ אִתּוֹ בַּטְּבִילָה לַמָּוֶת כְּדֵי שֶׁנִּתְהַלֵּךְ גַּם אֲנַחְנוּ בְּחַיִּים חֲדָשִׁים, כְּשֵׁם שֶׁהַמָּשִׁיחַ הוּקַם מִן הַמֵּתִים עַל-יְדֵי כְּבוֹדוֹ שֶׁל הָאָב; שֶׁכֵּן אִם הִתְאַחַדְנוּ אִתּוֹ בְּמָוֶת דּוֹמֶה לְמוֹתוֹ, כָּךְ גַּם נִתְאַחֵד אִתּוֹ בִּתְחִיָּתוֹ. (רומים ו': 3-5) "אָמַר לָהֶם כֵּיפָא: שׁוּבוּ בִּתְשׁוּבָה וְהִטָּבְלוּ אִישׁ אִישׁ מִכֶּם בְּשֵׁם יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ לִסְלִיחַת חֲטָאֵיכֶם, וּתְקַבְּלוּ אֶת מַתְּנַת רוּחַ הַקֹּדֶשׁ;" (מעשי השליחים ב': 38) הטבילה לישוע המשיח, יכולה להעשות בכל מקום ובכל זמן, בים, בנהר, באגם, בבריכה ואפילו באמבטייה. העיקר הוא שהאדם שנטבל חזר בתשובה לישוע, מבין את המשמעות של הטבילה, שהיא קבורה לאדם הישן, ותקומה מן המתים ביחד עם המשיח. הטבילה היא החותם לאדם שנושע שהוא שייך למשיח, הוא מתכחש לשטן ולמלכותו ועובר למלכות השמים, למלכות האור. הטבילה היא הכרזה לפני הקהילה, ולפני העולם הרוחני, שהאדם לא שייך עוד לעצמו כי אם למשיח, ושמאותו הרגע חייו מוקדשים למשיח ככלה טהורה המקדישה את חייה ומתמסרת לבעלה. הטבילה היא לא עניין של מה בכך וישנה טבילה אחת. יש לטבול את כל הגוף במים כיוון שהדבר מסמל קבורה, והיטהרות מהחטאים. הטקס מתרחש כשהאדם שנטבל מודע למעשיו, ולאחר שהוא חזר בתשובה מלאה וקיבל את ישוע המשיח לחייו כמלך ומושיע. הטבילה היא לא מעבר מדת אחת לאחרת, הטבילה היא מעבר ממוות לחיים חדשים. מחיי ספק לחיי אמונה, מחיי חטא לחיי טוהר, מחיים שבמרכזם עומד האדם, לחיים שבמרכזם עומד מלך המלכים ואדון האדונים ישוע המשיח בן האלהים. את טקס הטבילה לא ניתן לקיים לבד. מישהו חייב להטביל אותך, והמשיהו הזה חייב להיות אדם בעל סמכות לעשות זאת. זה יכול להיות רועה קהילה או זקן קהילה או מאמין שעומד באדון והוא בעל שירות בקהילה.

in stigmata

New member
שאלה על קהילה

תודה על המידע, וזה מוביל אותי לשאלה נוספת: אני עוד לא בקהילה, ניסיתי אחת אבל היא לא מתאימה, מסיבות של שפה. רציתי לדעת על קהילות שיש שהכיר: באזורים של נתניה (מי שמכיר שמתי שיש אחת) או תל אביב. ועוד אחת אבל לא עניתם לי, איפה יש חנות לקנייה של מוצרי נוי נוצריים, בתל אביב או יפו או איפה שאתם מכירים, כמו פסלים, צלבים או תמונות- מחרוזים בתודה ממאמין שרוצה את הקהילה הנכונה, בשם ישוע המשיח אמן

למעלה