שאלה על חתולים

שאלה על חתולים

אני כבר הרבה זמן משתוקק לגדל חתול. בקרוב יום הולדתי, והורי הבטיחו לקנות לי חתול סיאמי יפה במתנה. ביחד עם זה, הכרתי עתה בחורה באינטרנט ושוחחנו פעם אחת בטלפון, ואמרה לי שיש לה עשרים חתולים. אני שוקל אם לקחת חתול ממנה או מההורים, אולי את שניהם. מה דעתכם?

לגביי חתולים../images/Emo108.gif

תראה אם הוריך יקנו לך חתול ועוד שמדובר בסיאמי אז הוא בטוח עבר את כל הבדיקות, וקיבל זריקות וטיפולים שצריך. חתול נקי ומסודר. אבל אם ברצונך לקחת חתול נוסף מאותה ידידה חשוב מאד שתבדוק אם הוא בריא וקיבל את כל הטיפול שהיה צריך ואם אין לו שום מחלה הריי זה עשרים חתולים ברשותה וזה לא פשוט. בהצלחה, אני מתה על חתולים, תהנה.

אגב יש פה אכזבה

הידידה הזו מהאינטרנט רמתה אותי, אחרי שאמרה לי תקופה שהיא חושבת עלי ומשתוקקת לפגוש אותי ודברנו בטלפון, פתאם בבת אחת אמרה שהיא מנתקת אתי קשר ולא רוצה לדבר אתי עוד. אמי הזהירה אותי מיצירת קשרים במחשב, להבא אזהר.

מצטערת לשמוע../images/Emo201.gif

תראה יקירי יש דרכים יפות יור להכיר מאשר המחשב, הריי ידוע שבאינטרנט ישנם המון בעיות וחוסר רצינות. צא אל העולם היפה שבחוץ, תכיר במקומות בילוי, והיה בטוח שהמתאימה לך נמצאת אי שם ומחכה לך, אל תיקח את זה קשה, מטעויות לומדים. תהנה בינתיים מהחיים ומיום מן הילמים תכיר, ותתאהב, בהצלחה.

תגובה

המקום הכי טוב ליצור קשרים הוא מסגרות. אני לא יכול ליצור קשרים במכללה מסבות שלא אפרט, אבל לו יכולתי זה היה מקום מצוין לזה. אני גר בכפר קטן ומכיר בו את כל החברים, ובו אני יוצר קשרים.

בכל מקום שתלך.......

שם תכיר אנשים, אם זה במכללה, אם זה במקום עבודה חדש, עם זה סתם בנסיעה לאנשהו, כל צעד וצעד שלך בחיים מביא איו חידוש וחלק מזה זה להכיר חברים, כרגע אתה גר בכפר קטן שבו אתה מכיר את כולם, בעתיד אולי הכפר הזה יהיה מאחוריך וכיר בסביבה חדשה, החיים הם סרט אחד גדול, ולא ידוע מה צופן לנו העתיד. בהצלחה.

לעבור מכלום ל-2 זה לא קל

חתולים...אישית אני בן אדם של כלבים אחותי היא אשת החתולים שבינינו היא מעין "החלילן מהמלין" אומרים עליה שאם דגים היו יכולים לחיות מחוץ למיים גם הם היו הולכים אחריה

דיברת עלי ???

טופ כמו שאורלי אמרה ..

אני בתאדם של חיות נקודה לא קל להסתדר עם חתול חדש במיוחד שניים במכה .. ישנו מצב שהחתולים לא התסדרו ביניהם .. אתה צריך לברר שהם בני אותו גיל ( עדיפ ) חתול סיאמי מצריך טיפול יומיומי ככה שאם אין לך זמן לזה תחשוב שוב פעם ... בכל אופן המון הצלחה מקווה שתעדכן אותנו ואני אשמח לתמונות של החתול כן ..

אתה צריך לקחת ממנה 19 חתולים

כדי שישאר לה אחד, 18 חתולים תכניס לצער בעלי חיים ואתה תישאר גם עם אחד. מה קרה- 20 חתולים????!!!! נשמעת לי קצת מחורפנת הבחורה...

למעלה