שאלה על חילוק כוננים (מחיצות)

• פותח הנושא tcl
  • פורסם בתאריך

tcl

New member
שאלה על חילוק כוננים (מחיצות)

יש לי מחשב עם ווינדוס 98 אני רוצה להוסיף לדיסק עוד מחיצה כדי שאני אוכל להתקין לינוקס מישהו מכיר תוכנה טובה שתיקח ממחיצה אחרת קצת מקום ותשים את זה במחיצה אחת בלי לפגוע במידע שכבר על הדיסק? אני שמעתי שיש כאלה תוכנות תודה TCL

N0

New member
אני לא בטוח....

שהאופציה קיימת, אבל אם כבר אז זה או בfdisk או בדיסק דרואיד. אבל הכי טוב זה פשוט לגבות את כל החומר על דיסק (עם תוכנת ghost זה יהיה מצויין ) ואז גם אם לא הצלחתה אתה יכול במקסימום שעתיים להחזיר את כל המידע. N0

mmm

New member
אכן אכן....

אוקי כמה קישורים שיאפשו לחלק את המחיצות, אבל בכול דבר יש סכנה מסויימת לכן ערוך גיבוי של דברים חשובים. בדיסקים של RED HAT יש המלצות לתוכנה שאפשר להשתמש איתה כדי ליצור מחיצות, אם כי לא מומלץ להשתמש בה. וכמובן, ללא הקשר, רצוי תמיד שההארד דיסק, ללא קשר לגודלו יהיה מחולק למחיצות, במצב חרום זה יכול לעזור. מנסיון. לא לשכוח, אם נמצאה כתבה מעניינת אנא להביא אותה לפורום, ולשים אותה תחת . ``כתבות מס` X``. BY mE

tcl

New member
לצערי....

שתי התוכנות שקישרת אותי אליהן הן תוכנות דמו והשניה דווקא מאוד יעילה לגיבוי אתה יודע אולי איפה אפשר להוריד אחת טובה בחינם? TCL

עוזי 2

New member
אני לא מכיר תוכנה חינמית לפיצול

אני לא מכיר תוכנה חינמית לפיצול partitions שלא הורסת את הנתונים. התוכנה שעושה זאת שאני מכיר, היא Partition Magic של PoweQuest, אבל היא לא חינמית. תוכנה לגיבוי נתונים, אני דוקא מכיר אחת חינמית ומעולה. היא נקראת xxcopy (שימו לב, זה לא xcopy).

tcl

New member
....

זה בסדר מסתבר שלחבר שלי היה partition magic על המחשב אז אני פשוט העתקתי ממנו והשתמשתי בה תודה על העזרה TCL

למעלה