שאלה על חוגים

נעמי231

New member
שאלה על חוגים

האם בתור ילדים השתתפתם בחוגים? איזה? ועד כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת רחוק ולהשקיע בחוגים של ילדכם?

litzuf

New member
אני הייתי הולכת לחוג חלילית

אני אשקיע בחוג מכל הלב... כל עוד הילדים יילכון ברצון.... ולא יגזימו בבקשות כספיות

הייתי בחוג טבחים צעירים שממש אהבתי ../images/Emo13.gif

ומאוחר יותר בתיכון הלכתי לחוג פיתוח קול והחלום שלי לחזור ללמוד שוב, אבל זה לא יקרה בקרוב.

הילהל

New member
הלכתי לחוגים וזה היה סתמי

לא נהנתי מאף חוג כמעט ולא באמת התאמתי לשומדבר ממה שניסיתי. הכל היה או מלחץ חברתי (חוג בלט "כמו כולן") או מלחץ הורי (חוג שחמט שהזכיר לאבי את ילדותו). הדבר היחיד שהיה ממש בכיף היה חוג יצירה אצל אמא מוכשרת של חברה מהכיתה. משהו הכי לא רשמי, הכי כייפי, הכי שלא נועד לקדם/לפתח/לגלות כישרון חבוי. כרגע הילדים שלי קטנים ואין לי צורך להשתולל עם החוגים. אני מקווה שאם מישהו מהם יגלה יכולת מופלאה בתחום כלשהו - אדע להשקיע בו.

רקדתי באלט וניגנתי פסנתר כמו כל

"הילדות הטובות" האמת שלא הייתה הרבה בחירה כשהייתי צעירה - לבנים היה ג'ודוושח מט ולבנות באלט ופסנתר או חלילית.

smagi

New member
אני הייתי כמעט בכל חוג

אפשרי: התעמלות ג'אז אורגן שחיה קארטה לכל אחד מהם הלכתי כנראה לא מהסיבות הנכונות כי לא ממש התמדתי. הגדולה שלי כבר שנה שלישית בג'אז והיא לא מוכנה להפסיד שיעור ולפני כחודש בהמלצת המורה לחינוך גופני מבית הספר היא נרשמה ל"הפועל מטה אשר" התעמלות מכשירים - שוב היא מאד אוהבת.

למעלה