שאלה על חדי פעמים

shadowfax

New member
שאלה על חדי פעמים

לאור רעיונותיהם של SARAGON וBACKDOORSLAM ליצור פגישות חד פעמיות אני חושב להריץ פגישה אחת או שניים (עדיפות לאנשי הפורום) והשאלה שלי היא איזו הרפתקאה תרצו או תתעניינו: הרפתקאת סופר גיבורים בשנות השמונים (היפות והפרועות) לפי השיטה של מרוול (TSR 2ND) פחות או יותר. או הרפתקאה עתידנית אפלה (חופשיטה) המבוססת על משחק האינקויזטורים של WARHAMMER 40K - השחקנים מגלמים את האינקוויזטורים שתפקידם למצוא ולסכל את תוכניות אויבי האימפריה

backdoorslam

New member
מנקודת מבטי: חדי פעמיים.

איך שאני רואה זאת, חדי פעמיים, מעל לכל, מהווים דרך מעולה להעביר "רעיונות" נסיוניים שלא ניתן להעביר בדרך אחרת. בחד פעמי אני אוהב להסתכן - גם כשחקן וגם כמנחה. כמו שנאמר: "החיים קצרים- נצלם". אני אומר די לקלישאות. תשאיר את הקלישאות והסטריאוטיפים המוכרים לקמפיינים הנדושים. חדי הפעמיים הבאים שלי הולכים להיות: 1- תקופת בית שני בתוספת הגזמה מיתולוגית. 2- בלשי קודר על רקע סטים-פאנק. 3- סופר גיבורים עם ריח חריף של הו!. בכל אופן, לא פסלתי דבר ממה שהצעת, רק הדגשתי את היתרון הגדול של החד-פעמי. אני אישית לא כל-כך מעוניין בסופר גיבורים, אלא אם כן הם באים על רקע סייבר-פאנק, היי-טקי או פנטסטי-היראוי. כל הכבוד על היוזמה.

ננסק

New member
אם כבר מדברים על כך,

אני מאמין בדעתו של Backdoor, על עשיית דברים פרועים באמת בחד-פעמיים. יש לי בבוידעם כבר חמישה רעיונות כאלו, פחות או יותר, במשך שלוש השנים האחרונות, ועוד שלוש מערכות קצרות וממוקדות שמתבססות על אותו רעיון (של משהו יוצא דופן במהותו). הבעיה היא המאמץ הרב שצריך להשקיע בדברים כאלו כדי שיצאו טובים באמת, המתנגש עם עצלנותי הפושעת ועשרות הדברים האחרים שאני כרגע צריך לעשות בחיי. אבל בטח שאשמח להתעלק ולהשתתף בכאלו, בוודאי. ;)

למעלה