שאלה על זרע

noa199210

New member
שאלה על זרע

היי בנות
אני ובעלי מקיימים יחסים רוב הזמן פעם בשבוע.. אולי פעמיים אם יש ממש רצון. אבל לרוב זה פעם בשבוע. ( עובדים קשה והרבה שעות ביום שאין כוחות לסקס)
הוא גם לא מאונן לבד.. כי מעדיף לשמור את החרמנות לסופש חח
עכשיו שאנחנו מתכננים היריון זה יעלה
אבל לידע כללי הייתי רוצה לדעת, האם הזרע נחשב ללא טוב אם הוא לא יוצא מהגבר תקופת ימים מסויימת?(נגיד לא גמר 4-5 ימים ואז כשיש ביוץ מקיימים יחסית, האם אפשק להקלט או שרוב הסיכויים הזרע לא טוב)

WaitingForIt

New member
דווקא יש בעיה עם זה..

4-5 ימים זה בסדר (כי זה גם זמן ההתנזרות המומלץ לבדיקת זרע) אבל שבוע זה כבר יותר מדי. אבל אל תדאגי, בזמן הנסיונות פתאום יש כח וחשק
אפילו לכל יום
שזה גם בסדר אם אין בעיית זרע ידועה. אני נסיתי לדחות את בעלי בטענה שכל יום יקלקל לנו וצריך לשמור אבל זה לא!

מנעמים

New member
יש הריונות גם

מסטוצים או הריונות לא מתוכננים שהגבר לא בהכרח תיזמן התרוקנות. הכל בסדר. אם אפשרי תגדילו תדירות אבל בכלל לא הייתי נלחצת מזה

WaitingForIt

New member
מצאתי את הכתבה!

https://m.ynet.co.il/Articles/4780794#/
כפי שהבנתי, זה העניין עם המורפולגיה. אפילו יש לי חשד שזה היה במקרה שלנו: לבעלי יש כמות של 210 מליון (שזה כמעט יותר מדי כמו שכתוב בכתבה: מעל 250 מליון) וכל שאר המדדים פשוט היו מעולים ובשמיים. רק המורפולגיה הייתה 2% (שזה מספר רע לכל הדעות).. הרופא לא התרגש בכלל ואמר שלגבר עם כזאת כמות זה רגיל.. ולפי הכתבה אני מבינה למה.. הוא התנזר במשך 5 ימים ולזרע שלו זה עשה רק רע מבחינת המורפולגיה. וככה אני גם חושבת שהצלחתי להיכנס להריון: 4 ימים ברצף של יחסי מין.. כשהיום הרביעי/חמישי היה יום הביוץ.. כלומר, הזרע שלו רק משתפר כשמקיימים יחסי מין כל יום
(בסבב הראשון שלי קיימנו יחסי מין יום לפני הביוץ אחרי התנזרות של 4 ימים ולא יצא כלום.. אולי בגלל זה?)

noa199210

New member
אז בעצם

אין אפשרות באמת לדעת מה טוב לבני זוג בלי בדיקת זרע?

חוק מרפי מעצבן, כשרוצים-אין, כשלא רוצים- נכנסים ציק צאק להיריון חחח
העיקר תמיד ההורים אמרו שאפשר להכנס להריון מהר

WaitingForIt

New member
כנראה שכן..

אבל לא צריך מיד להיכנס לכל הבדיקות:) אם המחזור שלך מסודר/יהיה מסודר אחרי שתפסיקי גלולות, יש לחכות חצי שנה/שנה עד שבכלל מתחילים בבירורים! פשוט תהני מהנסיונות והלוואי שיצליח לך סופר מהר!
חח.. אני לקחתי במשך 5 שנים גלולות ומסתבר שאני בכלל לא יכולה להיכנס להריון בלי תרופות!! כמה כסף ביזבזתי! חחח

Mitzi34

New member
הבנתי אותך, אז זה טוב במקרים ספציפיים?

פשוט עד כה קיימנו יחסים רצוף כל יום כמעט החל מסיום המחזור פלוס מינוס ועד אחרי הביוץ (ובשבוע סביב הביוץ בהקפדה) ולא קרה כלום
הפעם מנסים יום כן יום לא בהמלצת רופא הנשים שלי שהמליץ על קימפור פעם אחת ביום בלבד בימים 11,13,15,17 של המחזור.
פשוט אתמול היה יום 11 ואיכשהו בגלל ששנינו היינו ממש חולים בשבוע וחצי האחרון יצא שלא קימפרנו כל הזמן הזה עד אתמול (והוא גם לא עשה כלום לבד בגלל שהיה ממש חולה) אז תוהה אם זה ניטרל את הזרע בכלל...

WaitingForIt

New member
באמת שאלה טובה..

והכי חשוב גם מתי הביוץ שלך בכלל (אני זוכרת שסיפרת שהרופא אמר לך לא לעשות בדיקות ביוץ נכון?).. כי אם ביום 13 אז הכל מעולה

בכל מקרה אני מקווה שזה יהיה החודש שלך:) כי אם אני הצלחתי להיכנס להריון תוך שנה.. -> היו לי רק 3 ביוצים תקינים במשך שנה שלמה

Mitzi34

New member
לרוב מבייצת סביב 13-14, קרה גם 16 אבל זה חריג

כל כך מקווה שזה יהיה החודש ! נראה אם הדר' צודק. החודש אני בלי כלום, חא בדיקות ביוץ ולא חום השחר בהוראתו :) כך או כך אמרתי לבעלי שיעשה בדיקת זרע ונהיה מכוסים גם מהצד הזה לדעת שהכל תקין :) פשוט הופתעתי מכמה זמן שזה לוקח הפעם. פעם שעברה נכנסתי להריון פעמיים בתוך חודשיים כל פעם (בפעם הראשונה היתה לי הפלה בשבוע 5 או 6 לפני שבכלל הבנתי שאני בהריון) איזה יופי שאחרי שנה וככ מעט ביוצים נקלטת!!! שמחה ממש עבורך :) איך זה הרגיש אחרי ככ הרבה זמן לקבל סוף סוף תשובה חיובית? מדהים

WaitingForIt

New member
אני גם מקווה בשבילך

אני אף פעם לא הצלחתי ״לשחרר״ כי אצלנו זה פשוט לא אפשרי מבחינה רפואית. אבל מאמינה שזה בטח כן לקמפר כל יומיים בלי זריקות/מעקב זקיקים/ בדיקת דם.. האמת שהרופא עודד אותי בטירוף: הוא נורא איש שקט שלא מכביד במילים ובמיוחד לא אומר שום דבר אישי, אחרי המעקב הזקיקים ביום 10 הוא ראה את 2 הזקיקים שלי ואמר שהוא חושב שזה זה: שאיתם אני נכנסת להריון
ואני כל כך הייתי מפוחדת ואמרתי לו: ובדיקות דם? (פעם אחת היה לי זקיק גדול אבל ההורמונים על הפנים ומאז אני נורא פחדתי מתוצאות בדיקת הדם) ומה נעשה בטיפול הבא? והוא אמר לי שהוא לא מוכן לדבר על זה ושהוא מאמין שניפגש פעם הבא לאולטרסאונד של דופק.. ואחרי הביוץ הרגשתי שזהו זה: אני בהריון! הייתי בטוחה ברמה מיסטית כלשהי.. זה היה באמת מדהים!

Mitzi34

New member
נשמע פסיכי אבל בהריון הראשון שלי ידעתי גם :)

אמנם לא ממש אחרי הביוץ אבל אני זוכרת שישבנו אצל בת דודה שלי שבדיוק ילדה, והרגשתי כאבי בטן מוזרים הרבה לפני שהייתי אמורה לקבל (ממש 5 או 6 ימים לפני) ומאז ידעתי שזה זה..! הזוי אבל לגמרי מאמינה לך! בכל אופן דווקא מוצאת שממש קשה לנו לקמפר יום כן יום לא ...הביוץ נפל על הסופש ממש באסה "לתזמן" סקס וגם להסתפק רק בפעם אחת בכל הסופש :/ בדכ בשבוע הזה אני הכי רוצה ואנחנו לפחות פעם ביום שוכבים (בשביל הכיף!) והפעם ממש מצאנו את עצמו מגבילים וזה ביאס את שנינו... ממש מקווה שזה יניב תוצאה טובה:)

למעלה