שאלה על וטרינר

Twilight6

New member
שאלה על וטרינר

שלום לכולם,
רציתי לשאול מישהו פה מכיר את מרפאת דניאל שמנוהלת ע"י ד"ר פיני חליבה??
נמצאת בחיפה,אך פעם הייתה לו גם מרפאה בטבעון
מישהו יודע אם היא עדיין קיימת?

yaelofer

New member
יש גם בטבעון מרפאת "דניאל", אבל כבר אין קשר

בין שתי המרפאות בערך 10 שנים.
במקור מרפאת "דניאל" בחיפה הוקמה ע"י וט' בשם פיני חליבה. לפני כ-10 שנים הוא מכר את המרפאה בחיפה לצמד הוט' בועז וורד לנדרמן, ופיני עצמו עבר לטבעון ופתח שם את מרפאת "דניאל". על פיני חליבה שמעתי מכמה אנשים שמאד מרוצים ממנו, והם נוסעים אליו מחיפה כדי להמשיך לקבל אצלו טיפול.
אני הייתי לקוחה של מרפאת "דניאל" לפני מס' שנים, וברחתי משם כל עוד נפשי בי. (את דר' ורד עצמה אני לא מכירה כוטרינרית, אולי היא טובה, אך בתקופה שבה היינו לקוחות היא טיפלה בילדים ולא עבדה בפועל, אולי היא כן טובה כוטרינרית - אין לי מושג. כשאנחנו היינו לקוחות רק בעלה עבד שם ומידי פעם היה מעסיק שני וטרינרים חדשים מאד. כאמור, אנחנו ברחנו.) לפני כשנה-שנתיים הצטרפו למרפאה שני וטרינרים חדשים, בני זוג, ליאור ומאיה ברקוביץ. אין לי מושג איך הם, כתוב עליהם שלמדו בסלובקיה וסיימו כמצטייני רקטור. אם הם גם טובים באופן מעשי כמו שהיו טובים בלימודים - אין לי מושג.

Twilight6

New member
תודה רבה על התשובה,את יודעת במקרה

אם המרפאה של פיני בטבעון קיימת כיום?
כי שמעתי משום מה שהוא סגר את המרפאה בטבעון..
אם כן יש לך אולי את המספר לשלוח לי במסרים?אני פשוט חייבת לעשות משהו עם הכלבה שלי,הוטרינר שמטפל בה כרגע,עם כלבה ההערכה שלי אליו כבן אדם והוא באמת בן אדם מדהים אוהב חיות אבל באמת שנראה לי בוטרינריה אין לו שמץ! רק ניתוחים הוא יודע לעשות אבל לאבחן זה ממנו והלאה.
חתולה אחת שלי כבר נפטרה,ואני חושבת שזה כתוצאה מאבחון לקוי שלו הבעיה שרק עכשיו שמתי לב!
ואני עוד עבדתי איתו שנה שלמה,רק כשזה הגיע לחיות שלי הבנתי שהוא מאבחן לא טוב!

yaelofer

New member
אין לי מושג לגבי המרפאה של פיני בטבעון.

אמנם שמעתי עליו בזמנו שהוא וט' טוב מאד, אבל אני בלי רכב ולכן טבעון בשבילי היא לא אופציה. הכי רחוק שאני מסוגלת להגיע לוט' זה הקריות וגם אז - לא עם כולם כי יש לי כמה חתולים בעייתיים בנסיעות.
היכן את גרה? אם תאמרי היכן את גרה, אולי אוכל להמליץ לך על וט'.
אם אפשר - האם תוכלי לכתוב לי (אפילו במסרים) אצל איזה וט' טיפלת.

למעלה