שאלה על וולברין

Artoo Detoo

New member
שאלה על וולברין

כוחות הריפוי של וולברין פועלים בכל מצב? הוא בלתי מנוצח? הרבה פעמים הוא פצוע מאוד קשה ולא מתרפה, הוא לא יכול לרפות את עצמו? יש לכוח הזה ''חוקים'' משלו? בבקשה הסבר. תודה מראש!

Artoo Detoo

New member
ועוד שאלה(ות)

מהם בדיוק הכוחות של סקארלט וויץ' וגמביט? ובלוב, הוא רק סופר-חזק ובעל סופר-הגנה? מה הסיפור המקורי עם מגניטו? הוא היה מושפע מהשואה, התנדב בבית-חולים פיסכיאטרי בישראל לנפגעי השואה, סוכני מודיעין בגדו בו ואז הוא התחיל לשנוא את המין האנושי? אפשר בבקשה הסבר?

spidey 82

New member
סקארלט וויץ':

יש לה את היכולת לשנות "סיכויים". כלומר, היא יכולה לגרום לכך שהסיכוי ש-X יהפוך לקרפד יהיה 100 אחוז. גמביט: היכולת למצוא את האנרגיה הפוטנציאלית הנמצאת בכל דבר ולהפוך אותה לאנרגיה קינטית. בלוב: הכוחות שלו מיועדים יותר להגנה על גופו. אני לא יודע אם זה משפיע על כוחו. מגנטו: הוא היה הניצול החיד מבין כל משפחתו שנספתה בשואה. לאחר המלחמה הוא נישא למגדה. הייתה להם בת. כשחברי כנופיה מנעו ממנו להציל את בתו משריפה, הוא השתמש בכוחותיו כדי להרוג אותם. אשתו נבהלה וברחה, בלי לספר לו על כך שהיא בהריון. כנראה היא מתה לאחר שילדה את וונדה ופייטרו. מגנוס עבר לישראל והתנדב בבי"ח פסיכיאטרי, שם פגש את צ'ארלס אקסאווייר. השניים מצאו נושא משותף בקיום יחסי אנושות-מוטאנטים. כשידידתם גבריאל הלר נחטפה ע"י ברון סטראקר והיידרה, השניים הצילו אותה, אך מגנוס נעלם מיד לאחר מכן. לאחר שנבגד ע"י סוכני מודיעין עמם שיתף פעולה, הוא החל לפתח את תכנית הנקמה שלו בגזע האנושי.

Artoo Detoo

New member
תודה רבה

אבל לא ממש הבנתי את הכוח של סקארלט וויץ'... מה זאת אומרת הסיכויים האלה?

spidey 82

New member
היא יכולה לשנות את המציאות.

"מה הסיכוי שעכשיו אזכה בלוטו? 1 למיליון? טוב, אגדיל את הסיכויים. זכיתי בלוטו!" (המחזה זו הובאה אליכם במימון .O.N.E, ארגון ממשלתי לפיקוח והגנה על מוטאנטים.)

spidey 82

New member
הוא לא בלתי מנוצח.

פציעות קטלניות גופו יתקשה לרפא ויעבור זמן רב עד שהוא יחזור לקדמותו. אמנם לא כמו אדם פשוט, אבל הוא יזדקק למנוחה וכמה שעות כדי להחלים.

Artoo Detoo

New member
כן, זה די הגיוני חח, יש לי עוד שאלה

אני כבר יהפוך את זה לשרשור שאלות שלי חח... בסרטים - הנמיכו את וולברין? ומה הגובה שלו בכלל? 160 בערך אני חושב, די מוזר... נראה שבאולטימייט הוא יותר גבוה

spidey 82

New member
להפך.

ביקום מארוול הוא 1.58 מ'. יו ג'קמן מתנשא ל-1.88 מ'... כך גם הדמות בסרט. באולטימייט הוא גבוה יותר מהרגיל, אבל לא הרבה יותר מהממוצע.

spidey 82

New member
נכון. הרי אין אדמנטיום שמצפה את

עצמותיו שימנע זאת...

Artoo Detoo

New member
מממ...

מה קשור האדנמטיום? הוא לא משפיע על הגובה נכון? יש סיבה לזה שוולברין כל כך נמוך?

spidey 82

New member
זו הייתה תגובה ל-Evil Beast.

אמורה להיות סיבה מיוחדת לגובהו?

Artoo Detoo

New member
שמעתי פעם שהגובה זה בגלל

שהוא חי כמעט 200 שנה, וידוע שהגובה של האנשים פעם היה נמוך משל האנשים היום, אבל לא נשמע לי כל כך אמין, מה דעתכם?

spidey 82

New member
לא קשור בכלל.

הוא לא בן 200, הוא נולד לקראת סוף המאה ה-19.

קמגארו

New member
אמממממ

אתם חושבים שגם הלב שלו יכול "לצמוח" להתרפאה בעצמו או שאם כורתים לו את הלב הוא מת ?! ואמממ וולורין נמוך כי הוא נמוך וזהוא אין פה פילסופיה מרוכבת. זה קורה אתם יודעים, יש גם אנשים נמוכים וגם להם מותר להיות גיבורי על !

למעלה