שאלה על ווילד

ozik2

New member
שאלה על ווילד

אהלן אני קורא שקט בפורום זה זמן מה, מדי פעם אני נכנס לקרוא על מקרים מעניינים וניסויים בחלומות מדי פעם אני מנסה ווילדים אבל אני מתקשה להתמיד בכתיבת יומן חלומות ולהתקדם לאט לפי שלבים אז מה שאני עושה זה לנסות ווילד אחת לזמן מה, בערך אחת לשבוע כל פעם שאני עושה ווילד אני מגיע למצב של כמעט הירדמות עם הצבעים והכל וגם מרגיש כאילו אני נהיה כבד ושמים עליי איזה משקולת ואז אני נהיה ממש ערני ולא מצליח להתרכז בווילד ונרדם רגיל, יש מצב שזו התעוררות כוזבת?

gil2518

New member
בהחלט!

לכן כדאי לבצע בדיקות מציאות כי זה מבלבל בטירוף ,קרה לי כמה פעמים שניסיתי ווילד היה לי את הזרמים והכל ושזה עבר פשוט פתחתי עיינים וחשבתי שאני ער ,הכל היה העתק של החדר שלי במדויק עד שעשיתי בדיקת מציאות ולשמחתי הבנתי שאני חולם, לפי נסיוני בדרך כלל אחרי שיש לך את הזרמים והמשקולות כפי שתארת וכו' אחרי שזה כבר עובר סביר להניח שאתה חולם .

silverhawk

New member
אני מציע שתתאר לנו את המהלך כולו -

כמה שעות שינה, כמה זמן ערות, איך את מנסה להכנס לחלום, מה התחושות המדויקות וכו'. כך נוכל לסייע לך ביתר יעילות.

ozik2

New member
אוקיי

בד"כ אני עושה את זה לפני השינה ולא אחרי מס' שעות שינה ואז אני מתחיל לעשות כמו מדיטציה ושומר על מודעות תוך כדי ריכוז בנשימות ובסביבה ואז אני מאבד תחושה בגפיים, נשימות עמוקות וקצת הבזקים, אח"כ הנשימות נהיות קצת כבדות כאילו מניחים משהו קצת כבד על החזה עכשיו לפעמים פה אני מרגיש ערני ואז הולך לישון רגיל כי זה מאכזב ולפעמים אני מגיע ממש לרמה שאני שומע רעשים של מכוניות ליד האוזן אבל גם אז אני לא מצליח לראות "זירה" של חלום תודה ליאור

makron2

New member
עדיף לנסות...

לאחר מספר שעות שינה עם זכרון של חלום אחרון(אידיאלי),היעילות תגדל עד מאוד. לפניי השינה מדיטציה וחיזוק הכוונה ע"י חזרה על משפט 'הלילה אני אחלום חלום צלול' עוזר,כמובן כתוספת להתעוררות לאחר מ"ס שעות למיילד/ויילד. בהצלחה,נשמח לשמוע על ההתקדמות.

למעלה