שאלה על ווידוס

leibovic

New member
שאלה על ווידוס

שלום, אני רוצה להתקין WIN2000. האם יש גם גרסת עברית לזה? האם בכלל מומלץ להתקין?

lizansak

New member
למה לך? חכה קצת ותתקין XP

הXP מבוסס על 2000 ונחשב כיותר טוב, תריך להמתין עד שיהיו דרייברים לכל הכרטיסים ואז להתקין

leibovic

New member
המשך...

למדתי כבר שמתי שמדובר במיקרוסופט, אף פעם אסור להתקין את הגירסה הכי חדישה של תוכנה מסוימת (להלן XP), אלא גירסה אחת קודם (כלומר WIN2000). אצל חבר שלי הוא התקין את הווינדוס2000 ויש לו כמה תוכנות שמראות ג´יבריש במקום עברית, ואני מפחד שזה יקרה גם לי. האם יש לכם הסבר לזה? עוד שאלה לי: אם אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק, ואני רוצה לעשות גיבוי באמצעות הצורב שלי, יש דרך מסודרת לעשות זאת, או פשוט לעתיק דברים חשובים לCD?

noam01234

New member
המממממ

הבעיה עם העברית בחלונות 2000 אצל החבר שלך היא בגלל שהוא לא סימן בהתקנה עברית כפי שצריך, צרפתי קישור למאמר בעברית שמסביר איך לעשות את זה. כדי לגבות בצורה טובה את כל החומר שלך אני ממליץ על תוכנת Ghost שם תוכל ליצור Image לכל הדיסק ולצרוב אותו.

noam01234

New member
הממממ

הגירסא הנפוצה בארץ של חלונות 2000 היא הגירסא האנגלית שניתן לכתוב בה בעברית, קיימת גירסא של חלונות 2000 עם תפריטים בעברית וניתן לרכוש אותה ע"י אחד מהמפיצים של מיקרוסופט. אני אישית לא הייתי מתנדב לניסוי.. כמו שאמר קודמי, חכה קצת ותתקין XP, תוכל לבחור בגירסא ביתית ובגירסאת פרו.

חשבתי שנגמלת מהגמגום

הרופאה שהמלצתי לא הייתה טובה? צירפתי עכשיו אחת ממש ממש טובה. רק תראה אותה ותפסיק לגמגם. ובקשר ל XP - היא כבר בחנויות. לא צריך לחכות - והיא שיפור ממש רציני לעומת המערכות הרגילות (Win9x). מי שיכול - כדאי.

noam01234

New member
אני דוקא אוהב לגמגם...

אבל אני אבקר אצל הרופאות שהמלצת ללא קשר לגמגום

היא לא קבועה

יש לי מאגר גדול של תמונות. אבל זו באמת מיוחדת ואני שומר אותה לחברה צעירים לשיפור הבטחון האישי. וגם בשבילך יש לי חברה מיוחדים.

itaf10

New member
ראיתי אותה מספר פעמים בפורום..../images/Emo13.gif

אופק רחב, נו באמת זה הטעם שלך בגברים????? הבטחת צ´יפנדילז חתיכים צעירים ומה אתה שולח אלי "סומואים"?. טעית בגדול, אני אוהבת אותם חתיכים.
העיקר חוש הומר בריא... שיהייה אחלה של יום

למעלה