שאלה על וודסטוק

slowhand1

New member
שאלה על וודסטוק

אני יודע שזה לא השבוע הנכון אבל רק עכשיו קיבלתי ת'הופעה של ג'ימי שם.. בקיצור יש לי ת'הופעה של ג'ימי שם ולא ראיתי את ג'ימי שורף גיטרה או מנגן את היי ג'ו..זה הגיוני? כי ההופעה לא נראית לי ערוכה..למרות שאת הקטע של השריפת גיטרה לא צילמו כי זה היה בסוף ולי אין הדרנים או משהו בסגנון..אבל עדיין זה הגיוני?

Chocoholic

New member
לא "זכור" לי

שג'ימי שרף את הגיטרה בוודסטוק. זה היה בערך שנתיים לפני וודסטוק. את היי ג'ו הוא לא ביצע בוודסטוק. וודסטוק.

slowhand1

New member
אממ..

את הקטע של השריפת גיטרה קראתי במאמר של ניבלו... ואת היי ג'ו מההופעה יש לי בקובץ שמיעה..

הפסטיבל ארך 4 ימים

אם היו מכניסים את כל ההופעות במלואן מהפסטיבל היה לנו סרט (מעולה) של 4 ימים (או לפחות 12 שעות...). זה לא ממש הגיוני... ההופעה של הנדריקס כמו עוד הופעות רבות של אמנים אחרים כן נערכה. הוא נתן סט שלם של (נראה לי) 90 דקות ואפשר להשיג אותו בדיסק וגם - בזה אני לא בטוח - ב-DVD. שריפת הגיטרה כנראה התרחשה בסוף ההופעה או משהו...

גם אני טועה

זה מה שקורה כשכותבים מהזיכרון, ג'ימי לא שרף את הגיטרה בוודסטוק, הוא עשה את זה כמה פעמים, אבל לא בוודסטוק. את hey joe מאודח הוא בהחלט ניגן שם, למרות שהביצוע הזה לא מופיע ברוב אלבומי וודסטוק, הוא אכן היה חלק מהסט המצויין של ג'ימי

למעלה