שאלה על הNSN MESSANGER

סנדייז

New member
שאלה על הNSN MESSANGER../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברים,האם אפשר להתקשר דרך ה-MESSANGER לישראל? האם זה יוצא יותר זול משיחה רגילה. אגב דקת שיחה מפה קרי ספרד לישראל בכל שעות היום וסוף שבוע זה 1.10E. אם כן איך אפשר להתחבר לזה? ואולי יש למישהו רעיון אחר, איך אפשר להוזיל את השיחות עם ישראל
מיידי כי אני אפשוט את הרגל בקצב הזה.....
דרורה

een ogenblik

New member
לא יודעת האם לזאת את מתכוונת

למסנג´ר יש אפשרות של שיחה קולית. אחי ואני מנצלים אפשרות זו עד תום. אנו מדברים כמעט כל יום, ולפעמים זמן רב מאד, תוך כדי עשיית דברים אחרים לחלוטין באינטרנט בו בזמן. מאז שהתחלנו בזאת חשבונות הטלפון שלו ושלי הצטמצמו במידה ניכרת, ואילו תדירות השיחות עלתה. הבעיה היא, שמשום מה זה לא עובד עם כל אחד. כאשר ניסיתי לשוחח עם ידיד מגרמניה, אני לא שמעתי אותו כלל, והוא שמע אותי חלושות בלבד, אז חזרנו להתכתבות רגילה. בכר איני זוכרת כיצד הפעלתי את האפשרות הזו, אך אני זוכרת שזה היה די פשוט, והחלק המסובך ביותר היה קניית המקרופון עצמו.

syair

New member
שיחות לארץ

אני משתמש ב-iconnecthere שבניגוד ל-net2phone גם אם אין לך כתובת בארה"ב נותנת מחירים מאד זולים, אני משתמש מישראל לחו"ל, אבל נדמה לי שזה 7 סנט לדקה לארץ לטלפון רגיל, יותר לסלולרי. צירפתי לינק לאתר שלהם.

זעמן

New member
בטח שאפשר!!!

לשניכם צריך להיות MSN מסנג´ר ומיקרופון ורמקולים. אני עושה את זה כבר הרבה זמן עם חברים מארה"ב, קובעים כל פעם שעה ששניכם תהיו באינטרנט וזהו!

למעלה