שאלה על הDELL XPS M1210

yoss plus

New member
שאלה על הDELL XPS M1210

בשעה טובה התחדשתי במחשב הנ"ל [שווה שווה!!] אחת האופציות [או הרכיבים שבו] הוא:integrated Webcam and Mobile Broadband Antenna או בעברית: אנטנה עם יכולת פס רחב נייד המבטיחה מוכנות לפס הרחב הנייד. אנא הסבירו לבור שכמוני, מה זה אומר ומה זה תורם לי אם אני רוצה להשתמש במודם אלחוטי!

תתחדש

יש לי אותו ואני מאוד נהנה ממנו. לגבי השאלה- integrated Webcam- כשמה כן היא, המצלמה המשולבת שיש לך בחלק העליון של המסך. 2. Mobile Broadband Antenna- לא פעיל בישראל כרגע. בתחתית המחשב יש מקום מיוחד (מתחת למכסה עם ברגים) להכניס כרטיס SIM של מפעילות סלולאריות ודרכו לגלוש באינטרנט כאשר המחשב מצוייד באנטנה מיוחדת לשם כך.

yoss plus

New member
כלומר...

זה אמור לבטל את הצורך במודם? כי הרי החברות הסלולריות הרי מאפשרות שימוש במודם עם כרטיס SIM! לא פעיל כרגע? אמור להיות פעיל מתי שהוא? נהנה משלך? אני רק קבלתי, אבל אם יהיו לי שאלות....? דרך אגב, משתמש עם הסקייפ ?

yoss plus

New member
ועוד שאלה!

כרגע את המצלמה הצלחתי להפעיל ולראות רק דרך "המחשב שלי" ובגודל קטן ומטושטש. יש דרך לקבל ממנה מעט יותר?

ככה

יש את התוכנה שמותכנת עבור המצלמה, שם אתה יכול לשנות הגדרות ואיכות צילום. בעיקרון איכות הצילום לגמרי לא רעה יחסית למצלמה מובנית. לגבי הסקייפ- המצלמה עובדת יופי עם כל התוכנות. לגבי ה-SIM: החברות הסלולאריות בארץ לא תומכות כיום בתכונה, וגם אם יתמכו לא בטוח שהמחירים יהיו אטרקטיבים. זה יכול להיות תחליף לכל אמצעי הגלישה כיום (מודם חיוג, פס רחב וכו') עם יתרון גדול של ביטול הגבלת המיקום. עם כניסת דור 3.5 גם המהירות לא רעה בכלל. חוץ מזה אני מאוד נהנה מהמחשב, הכל עובד חלק וטוב (טפו טפו טפו) למרות שויסטה מותכנת. אם יהיו לך עוד שאלות אני אענה בכיף
תתחדש ותהנה

למעלה