שאלה על הbreeders

Nihohit

New member
שאלה על הbreeders

אז, קיבלתי את האלבום tittle TK של The Breeders כמתנת יום הולדת. אין לי מושג מי הם הברידרז. אין לי מושג למי הם דומים. אין יל מושג אם אוהב אותם. וכמובן שהקאטץ' הוא שאני לא יכול לפתוח את הדיסק ולהקשיב לו, כי אז לא אוכל להחליף אותו. אז - מישהו פה מכיר אותם? מה דעתכם עליהם? לאילו להקות הם דומים? למען השם - איזה סגנון הם בכלל?!

On23

New member
אני לא כ"כ מבין בסגנונות..

שמעתי את Last Splash שלהם, ונורא נהנתי. Cannonball שיר ענק. אממ, אני ממליץ שלפני שתפתחי את הדיסק, תורידי כמה שירים שלהם. לנסות, שלא תתאכזבי. ואם את מכירה את הפיקסיז, אז הסולנית משנה + הבאסיסטית שלהם היא הסולנית בלהקה.

Francesco Totti

New member
אחלה להקה

הברידרס הם הלהקה של קים דיל, הבסיסטית של הפיקסיז. היא הקימה את הלהקה אחרי שהיא הרגישה שבלאק פרנסיס (ששינה אח"כ את שמו לפרנק בלאק), הסולן של הפיקסיז, לא נתן לה מספיק לבטא את עצמה בפיקסיז ובקושי הכניס שירים שהיא כתבה לאלבומים של הפיקסיז. לכן היא הקימה את הברידרס שהוציאו 3 אלבומים עד היום כש-Title TK זה האלבום האחרון שלהם שיצא ב-2002. אלבום מעולה. הסגנון שלהם הוא פאנק-פופ והלהיט הכי גדול שלהם הוא Cannonball מ-93 מהאלבום השני Last Splash, שלמרבה ההפתעה הצליח יותר מסחרית מכל האלבומים של הפיקסיז ביחד. ממליץ לקרוא את הביוגרפיה שלהם במומה לפרטים נוספים.

Tommy The Cat

New member
אתה יכול גם לשמוע שירים שלהם פה

באתר pandora.com פשוט תכתוב The Breeders ותקשיב

למעלה