שאלה על ה-LAMA

שאלה על ה-LAMA

אני מעונין לקנות את המסוק הזה, אחרי שקראתי המון בפורום הזה על המלצות למסוקים למתחילים (חשמליים) אני ילך עם מה שהרוב ממליצים, חיפשתי באינטרנט אתרים של הLAMA ומצאתי כל מיני תצורות של המסוק אולי הוא אותו דבר עם חופות שונות, אני לא מבין לכן אני לא יודע, אתם יכולים לתת לי אתר של המסוק, אבא שלי עכשיו בתאילנד, לדעתכם יש שם את המסוק? מודה לכם דן

yochi26

New member
למה?

הלמה הוא חיקוי של הירובו,מסוק מעולה למתחילים.היתרון בלמה שהוא זול,יש לו חלקי חילוף בארץ וקל להטיסו.לא כדאי לקנות בחו"ל,מאחר ויש עליו מס קניה ומע"מ והמחיר יוצא כמעט אותו הדבר.אם יש לך אפשרות לא לשלם עליו מיסים,זהב כדאי.בחו"ל ניתן למצוא אותו בגבולות 50-75$,לפני שמבאים אותו לארץ.

td12

New member
יש בתאילנד

אני ראיתי ב mbk בקומה של הפלאפונים, עולה כ 1500 באט

מה ההבדל בין הלמה V3 ל-V4

ראיתי שבטיסני חולון יש את הV3 ואת הV4 אני לא מבין גדול במסוקים לכן אני שואל, חוץ מהמראה החיצוני יש עוד הבדל?

mol3

New member
ההבדל הוא רק בכיסוי

כל המערכות זהות לחלוטין. אני דווקא הייתי ממליץ לך ללכת על הV3 (הצהוב הפשוט). יש כמה סיבות 1. כל המכלולים חשופים וניתן לבצע תיקון או כיוון בלי לפרק כל פעם את כל הגוף (לדוגמה כיוונים בלינקים וכד'). 2. אם יש שבר אז הוא מצטמצים לרכיב אחד ולא לחופה שלימה. זה בדרך כלל הזנב שניתן לתקן עם דבק אפוקסי. החופה כמעט ולא תיפגע. 3. לדעתי הפלסטיקים שלו יותר עמידים, כיוון שמדובר ברכיבים המחוברים בברגים כל אחד בנפרד והפלסטיק שלהם בכל מקרה יותר חזק. 4. קיים הבדל במחיר שהופך את העסק ליותר משתלם. אם תתמקח טיפה, תוכל לקנות אותו גם ב- 750 עד 800. מסוק מעולה, אתה תהנה ממנו כמסוק ראשון.

למעלה